Φιλικό: Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας-Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας 4-0

0
281

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Ακράτας η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας (φωτό) πέτυχε ευρεία νίκη με σκορ 4-0 επί της Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας και έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία μία μόλις εβδομάδα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Γκρέκα πέτυχαν τρία τέρματα στο πρώτο μέρος με «δράστη» τον Δημήτρη Καυγά που πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 12’, στο 29’ και στο 41’ και στην επανάληψη ήταν η σειρά του Ανδρέα Μούτσα στο 83’ να δώσει διαστάσεις στη φιλική νίκη της ομάδος της Ανατολικής Αιγιάλειας.
Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους του Μίλτου Καρατζά, που σημειωτέον αγωνίστηκαν με σημαντικές ελλείψεις, προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν, αλλά απέναντι σε μία σαφώς πιο έτοιμη ομάδα δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα έστω και σε φιλικό επίπεδο.

Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας: Γκανατσούλας, Λέσι, Αγγελάκης, Ιωάννου, Αντρ. Μάρκου, Μαυρομμάτης, Καυγάς, Παράνομος, Μούτσα, Έξαρχος, Αλέφαντος.
Έπαιξαν ακόμη και οι Παππάς, Πρέζας, Κλουκίνας, Παναγόπουλος, Ψαρράκος, Παναγιωτόπουλος
Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας: Τσάκωνας, Νικολάου, Χαραλάμπους, Νγκέλα, Τριανταφύλλου, Γεωργακόπουλος, Μούκας, Διγγελόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τέρπος, Αντωνόπουλος.
Έπαιξαν ακόμη και οι Ξυνός, Ραυτόπουλος, Κανελλής, Μπέσκος, Λαλιώτης.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας