Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Ροδιάς, ο Απόλλωνας Αιγίου επικράτησε του Αστέρα Τέμενης με το εγγλέζικο σκορ 4-3 σε ένα ματς που και οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά από αυτά που σκοπεύουν να παρουσιάσουν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Παλαιολογόπουλου είχαν ένα εντυπωσιακό πρώτο δεκαπεντάλεπτο, χρονικό διάστημα όπου πέτυχαν δύο τέρματα στο 8’ και στο 12’ με τον Γιώργο Μανίκα (φωτό), ενώ έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με σκορ 3-1 χάρη στο γκολ από τον Νίκο Αγγελόπουλο στο 32’. Το νικητήριο τέρμα επετεύχθη στο 74’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (σε ανατροπή του Χρήστου Θεοδωρακόπουλου από τον αντίπαλο γκολκήπερ Λευτέρη Ασπρούκο) που εκτέλεσε ο Γιώργος Μανίκας, κάνοντας έτσι χατ-τρικ.
Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, του Αντώνη Μπάλα, αυτοί είχαν μειώσει σε 2-1 στο 23’ με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και ισοφάρισαν προσωρινά σε 3-3 με δύο τέρματα του Γιώργου Ρότσκα στο 51’ και 57’.

Απόλλων Αιγίου: Ράπαϊ, Δημόπουλος, Προδρομάκης, Γκέργκι, Αγγελόπουλος, Σημάτης, Αναστασόπουλος, Ντεντής, Μανίκας, Τίτο, Κουμπέτσος.
Έπαιξαν ακόμη και οι Χερτσέκου, Κεφαλλωνίτης, Θεοδωρακόπουλος, Νικάι, Μητσόπουλος, Σταματόπουλος.
Αστέρας Τέμενης: Ασπρούκος, Θεοδωρόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος, Καββαδάς, Οικονομόπουλος, Αν. Αγγελόπουλος, Πολίτης, Ι. Αγγελόπουλος, Παπαδιονυσίου, Δαλιάνης, Χρ. Χριστοδουλόπουλος
Έπαιξαν ακόμη και οι Ψηλός, Μητρόπουλος, Βλάντ, Παπουτσής, Ρότσκας, Νικόπουλος.


Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας