Π.Γ.Σ.: Φιλική νίκη και «καρέ» του Γκάτση απέναντι στον Διαγόρα

0
255

Το ιδανικότερο φινάλε στην προετοιμασία του πραγματοποίησε ο Παναιγιάλειος, το απόγευμα της Κυριακής (8/9) στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι -πριν την έναρξη του πρωταθλήματος- και μάλιστα με αντίπαλο που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Οι «μελανόλευκοι», υποδεχόμενοι στο δημοτικό στάδιο Αιγίου τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και κατάφεραν να «σκορπίσουν» στους τέσσερις …ανέμους την Πατρινή ομάδα, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-0.
Πρόσωπο του παιχνιδιού ήταν ο Βαγγέλης Γκάτσης που αναδείχτηκε σε απόλυτο σκόρερ, πετυχαίνοντας «καρέ» τερμάτων (28′, 74′, 80′, 87′) ολοκληρώνοντας ιδανικά ανάλογες επιθετικές προσπάθειες των «μελανόλευκων». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αιγιώτικη ομάδα είχε και δοκάρι με τον Μπούνα (32′), ενώ και οι δύο αντίπαλοι μέτρησαν από μία αποβολή, του Τάκη Παπαδόπουλου (64′) ο Παναιγιάλειος και του Λίπη (75′) ο Διαγόρας.
Η γενικότερη εικόνα της Αιγιώτικης ομάδας μπορεί να κρίνεται θετική, ωστόσο χρειάζεται κάποια μεγαλύτερη προσοχή στα ατομικά λάθη κυρίως στην ανασταλτική λειτουργία. Εκεί όπου τα δύο-τρία ατομικά λάθη που έγιναν, στο πρώτο ημίχρονο κυρίως, φρόντισε να τα διορθώσει ο Χρήστος Αθανασόπουλος ο οποίος με ανάλογες επεμβάσεις διατήρησε το μηδέν στη μελανόλευκη εστία, υπενθυμίζοντας τη μεγάλη «ασφάλεια» που έχει κάτω από τα γκολπόστ ο φετινός Παναιγιάλειος. Σε ότι αφορά τον αντίπαλο, η σημερινή εμφάνιση της ομάδας των Βραχνεΐκων, δεν αφήνει περιθώρια συμπερασμάτων διότι πολύ απλά ο Παναιγιάλειος δεν της επέτρεψε να πάρει… ανάσα.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Αποστολής (46′ Σκούτας), Καφεντζής (63′ Βασιλείου), Παπαδόπουλος, Σπανογιάννης, Μπακατσέλος, Κουραχάνης (56′ Θεοφανόπουλος), Οικονόμου, Μπούνας, Χριστόπουλος (79′ Μπίτρας), Γκάτσης.
Διαγόρας Βραχνεΐκων: Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Πανάρετος, Λίπη, Νικολόπουλος, Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Ούτσικας.
Αγωνίστηκαν και οι Τριανταφυλλόπουλος, Μπελεζάκης, Ράμα, Γκολφινόπουλος και Χαλκιόπουλος.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης