Μετρώντας αντίστροφα πλέον για την Κυριακάτικη (15/9, 17.00) πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, απέναντι στον Ηρακλή Πατρών, ο Παναιγιάλειος συνεχίζει την προετοιμασία του έχοντας μάλιστα και ένα νέο πρόσωπο -από χθες- στις προπονήσεις. Πρόκειται για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Γιώργο Βασιλείου (διακρίνεται στη φωτό μαζί με το μέλος της διοίκησης Μάριο Βαλαβάνη), ο οποίος θα είναι φοιτητής στην περιοχή μας και ενσωματώθηκε στο δυναμικό των «μελανόλευκων».

Ο ΣΑΦΑΡΙΚΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Στο μεταξύ, απόψε έγιναν γνωστοί από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Α. οι διαιτητές της πρεμιέρας της Α’ Κατηγορίας και το ματς του Παναιγιάλειου με τον Ηρακλή Πατρών θα διευθύνει ο Ευάγγελος Σαφαρίκας. Ενώ βοηθοί του θα είναι οι Θεόφιλος Τραγουλιάς και Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Με ανακοίνωσή του, ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου εύχεται σε όλα τα σωματεία καλή επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει το καθένα ξεχωριστά. Επίσης εύχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές υγεία και καλή δύναμη στις διοικήσεις των ομάδων για το δύσκολο έργο που επιτελούν.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης