Τον καθιερωμένο Αγιασμό ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, της νέας περιόδου, που ξεκινούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (14-15/9) πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Παναιγιάλειος, στο δημοτικό στάδιο Αιγίου. Το «παρών» στον Αγιασμό που τέλεσε ο πατήρ Ιωάννης Αντωναρόπουλος έδωσαν η διοίκηση της ομάδας, οι προπονητές, οι παίκτες και φίλοι του συλλόγου.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι «μελανόλευκοι» επέστρεψαν στο γήπεδο -μετά το ρεπό της Τρίτης- «μπαίνοντας» ουσιαστικά στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας όπου θα υποδεχθεί (15/9, 17.00) τον Ηρακλή Πατρών. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Παπασπηλιόπουλος, Βλάχος, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και κρίνονται αμφίβολοι για την πρεμιέρα της.

«ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ» ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Αιγιώτικου συλλόγου ευχήθηκε στη μαθητική κοινότητα της Αιγιάλειας για τη νέα σχολική χρονιά αναφέροντας: «Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς εύχεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς υγεία και δύναμη στο έργο τους»


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης