Το πρώτο του φιλικό «τεστ» έδωσε το βράδυ της Παρασκευής (30/8) στο κλειστό των Ροϊτίκων ο Κεραυνός Αιγίου, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Γαλήνης που επίσης θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Το παιχνίδια ήταν προπονητικού χαρακτήρα και οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά την αγωνιστική εικόνα των παικτών τους, έπειτα από ένα δεκαήμερο προετοιμασίας. Για την ιστορία της αναμέτρησης, ο Κεραυνός Αιγίου ηττήθηκε με σκορ 55-53 σε αγώνα τεσσάρων δεκαλέπτων.
Αναφορικά με την Αιγιώτικη ομάδα, που είναι νεανική και «χρισμένη» από την αρχή, ο κόουτς Νίκος Αρβανίτης περίμενε περισσότερα πράγματα από τους παίκτες και σε γενικές γραμμές δεν έμεινε ευχαριστημένος, με εξαίρεση κάποιων καλών διαστημάτων και κυρίως το πρώτο ημίχρονο. Αγωνιστικά ξεχώρισε ο Δημήτρης Νάτσκος, ενώ η ομάδα σίγουρα έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης…
Τα δεκάλεπτα: 11-15, 21-31 (ημ.), 37-41, 55-53.
Κεραυνός Αιγίου: (Ν. Αρβανίτης), Κατσαβόπουλος 10, Ντούλες 9 (3), Νάτσκος 9, Σακελλαρόπουλος 9, Παπαγεωργίου 7, Ζαφειρόπουλος 3, Σένα 2, Σταθακόπουλος 2, Σπηλιωτόπουλος 2, Μανωλόπουλος, Σωτηρόπουλος, Τριανταφύλλου, Αλ. Παρίσης, Μιχ. Παρίσης.

  • Επόμενα φιλικά παιχνίδια για τον Κεραυνό Αιγίου, εκτός έδρας την Τρίτη (3/9) με τον Γλαύκο και την Πέμπτη (5/9) με την Παναχαϊκή.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας