Ευχαριστεί δημόσια τους χορηγούς του ο Αστέρας Τέμενης BC

0
436

Μετά την επικύρωση της ανόδου στην Β’ ΕΣΚΑ-Η και το πάρτι που ακολούθησε, ο Αστέρας Τέμενης BC με ανακοίνωσή του ευχαριστεί δημόσια όλους τους χορηγούς που τον στήριξαν την περσινή σεζόν…

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τέμενης BC:
Μία ακόμα ιδιαίτερη και απαιτητική χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την ομάδα μας, καθώς επήλθε ο στόχος της ανόδου στην Β’ ΕΣΚΑ-Η. Ηταν μία γεμάτη χρονιά με σημαντικά γεγονότα, για την ομάδα και το χωριό της Τέμενης, καθώς εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων υλοποιήθηκαν και σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις και συνεργασίες.
Συνοδοιπόρος του Αστέρα Τέμενης BC από το ξεκίνημα της προσπάθειας είναι η εταιρεία «Affidea», που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποτέλεσε τον μέγα χορηγό, με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο κ. Θεόδωρο Καρούτζο να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Πέραν όμως της «Affidea» τη χρονιά που ολοκληρώθηκε σημαντικοί αρωγοί στάθηκαν και οι ακόλουθες επιχειρήσεις της Αιγιάλειας:
– Κατεψυγμένα «Ρόζος»
– Ιδιωτικό ΚΤΕΟ «Autovision»
– Κομμωτήριο «Τσεκούρας»
– Καφέ «Cityzen»
– Πρατήριο Υγρών Καυσίμων «Avin – Σερίφης»
– Κρεοπωλεία «Τσινούκας»
– Καφέ «Jimmy’s»
– Ζωοτροφές «Σταματόπουλος»
– Ποτοποιΐα «Κρίνος»
– Καφέ «X-CITE»
– Γυμναστήριο «Status»
– Fast Food «Break»
– Εστιατόριο «Mezzo Mezzo»
– Αθλητική Ιστοσελίδα «Aigialeiaspor».
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον φίλαθλο κόσμο που στήριξε με τη δυναμική παρουσία του την ομάδα μας εντός και εκτός έδρας, αποτελώντας τον 6ο και κορυφαίο μας παίκτη.
Από την πλευρά μας, σαν Αστέρας Τέμενης BC, θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να συνδυάζουμε τον αθλητισμό με την διασκέδαση και την κοινωνική προσφορά. Το «ταξίδι» συνεχίζεται και η νέα σεζόν (2019-2020) που ξεκινά θα μας φέρει αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο.


Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας