ΑΝΟΙΞΕ …ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΓΚΑΤΣΗ
Μπορεί το άγχος της πρεμιέρας να είναι γνωστό, τετριμμένο και επαναλαμβανόμενο, ως στοιχείο που ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας για την επίτευξη του στόχου κάθε ομάδας, όμως είναι πραγματικό. Και ο Παναιγιάλειος σίγουρα δεν θα μπορούσε να αποτελούσε εξαίρεση. Το ευχάριστο, όμως, για την Αιγιώτικη ομάδα είναι ότι δεν της «στοίχισε» βαθμολογικά και κατάφερε, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή Πατρών, να πράξει τα αυτονόητα. Να πάρει, δηλαδή, τους βαθμούς της νίκης κερδίζοντας με σκορ 3-0 και παράλληλα να ικανοποιήσει τους 500 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Αιγίου για να παρακολουθήσουν το ξεκίνημα του Παναιγιαλείου, στην προσπάθεια επανεκκίνησης που κάνει από την Α’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.

ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ Η ΔΙΠΛΗ ΖΩΝΗ ΑΜΥΝΑΣ…
Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η αποστολή του Παναιγιάλειου, κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να θεωρηθεί στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο άτυπος ρόλος του απόλυτου φαβορί στην κατηγορία που του έχει δοθεί, αν και είναι δικαιολογημένος, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δίνει τους βαθμούς της νίκης χωρίς την απαιτούμενη προσπάθεια και τακτική από τους «μελανόλευκους». Μία πρώτη «δόση» αυτού του σκηνικού είχαμε στη σημερινή πρεμιέρα, όπου στο πρώτο μέρος η Αιγιώτικη ομάδα δεν μπόρεσε να «σπάσει» τη σφιχτή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων και να γίνει απειλητική, ενώ στην επανάληψη βρήκε τον τρόπο με «δράστη» τον συνήθη ύποπτο Βαγγέλη Γκάτση που σκόραρε εις διπλούν (58′, 63′) με κεφαλιά και τον Παναγιώτη Σκούτα (72′) απλά να διαμορφώνει το τελικό σκορ με μακρινό σουτ. Από εκεί και πέρα στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού είναι το γεγονός ότι ο Ηρακλής Πατρών μπόρεσε να απειλήσει μόνο μία φορά όταν το γυριστό σουτ του Χ. Νιάχου απέκρουσε ο Αθανασόπουλος, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 65′ όταν ο Ζαχαρίας Νιάχος αντίκρισε κόκκινη κάρτα.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Θεοφανόπουλος (76′ Βασιλείου), Καφεντζής (59′ Αποστολής), Κουραχάνης, Σπανογιάννης, Μπακατσέλος, Οικονόμου (82′ λ.τ. Μαραγκός), Μπίτρας (46′ Σκούτας), Χριστόπουλος, Μπούνας, Γκάτσης.
Ηρακλής Πατρών: Μυλωνόπουλος, Σουλιώτης, Μεμάγκα, Μαργώνης, Τασιόπουλος, Ζαχ. Νιάχος, Χριστόπουλος, Κατριμπούζας, Σοφούλης (75′ Μπόσμος), Χαρ. Νιάχος (68′ Μπούλμπος), Σώζος (66′ Ανδρεόπουλος).


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης