Α’ Κατηγορία: Αιγιώτικη «μάχη» με διαφορετικές προσδοκίες…

0
172

Μία διαφορετική «μάχη» Αιγιώτικου χαρακτήρα περιλαμβάνει την Κυριακή (29/9, 17.00), η 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Συγκεκριμένα, ο «καταδικασμένος» -για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο- και τυπικά γηπεδούχος Παναιγιάλειος, υποδέχεται την Θύελλα Αιγίου που στοχεύει στην παραμονή της στην Κατηγορία. Ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί για κάποιους να έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι, λόγω της εντοπιότητας των δύο αντιπάλων, ωστόσο έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό δεν είναι άλλο από το σύλλογο με σήμα τους δύο παλαιστές.
Το «συγκρότημα» των Σπυρόπουλου-Λελούδα έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο, όμως η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου θα προσπαθήσει να κερδίσει είτε βαθμολογικά είτε εμπειρικά ότι καλύτερο μπορεί από το Κυριακάτικο παιχνίδι. Βέβαια όλα αποδεικνύονται και φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο, όμως αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά τόσο οι προπονητές, όσο και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που καλούνται να δώσουν τις απαιτούμενες αγωνιστικές απαντήσεις.
Από τη μία ο Παναιγιάλειος, που μετρά το απόλυτο, θέλει να κατακτήσει τους βαθμούς της νίκης με μία πειστική εμφάνιση κλείνοντας την κακή «παρένθεση» που άνοιξε στο εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κι από την άλλη η Θύελλα Αιγίου θέλει να δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας, παρότι για μία ακόμη χρονιά έχει «επενδύσει» στα παιδιά της ακαδημίας της, προάγοντας διψήφιο αριθμό ποδοσφαιριστών της στην πρώτη ομάδα.
Η τελική έκβαση του παιχνιδιού και ειδικότερα το αγωνιστικό πρόσωπο που θα επιδείξουν οι δύο αντίπαλοι, σίγουρα θα επιβεβαιώσουν ή θα διαψεύσουν τις προσδοκίες τους, ωστόσο σημαντικός κριτής θα είναι οι πολυάριθμοι φίλαθλοι που αναμένεται να παρακολουθήσουν την «εμφύλια μάχη» των δύο …συγκατοίκων του δημοτικού σταδίου Αιγίου.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης