Τα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 Κατηγορίας της Ενωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαΐας-Ηλείας (ΕΣΚΑ-Η) μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν (2019-2020) και απόψε οι ομάδες θα μάθουν το πρόγραμμα τους. Συγκεκριμένα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος «Δημητρίου & Λίλης Σταυροπούλου», στον Καστελόκαμπο (οδός Γερασίμου Σκλάβου 2) θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις (με ώρα έναρξης 7.00 μ.μ.) και το «Aigialeiaspor» θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει με live ενημέρωση την διαδικασία και το πρόγραμμα.
Σημειώνεται, ότι στις ανωτέρω κατηγορίες η εκπροσώπηση της Αιγιάλειας θα είναι διπλή στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, με την συμμετοχή των Ηφαιστου/Αχιλλέα και Κεραυνού Αιγίου, ενώ στην Α2 ΕΣΚΑ-Η δεν θα υπάρχει ομάδα της περιοχή μας.

  • Στην κληρωτίδα της Α1 ΕΣΚΑ-Η θα μπουν οι 14 εξής ομάδες:
    Αίολος Αγυιάς, Ηφαιστος/Αχιλλέας Αιγιάλειας, Αίαντας Αραχωβιτίκων, Προμηθέας 2014, Απολλωνιάδα, Ε.Α. Πατρών, Ολυμπιάδα Πατρών, Α.Γ.Ε. Ζακύνθου, Ολυμπιονίκης, Σφήκα Αμαλιάδας, Γαλήνη Αχαΐας, Παναχαϊκός, Εσπερος Α.Ο.Π.Α., Κεραυνός Αιγίου.
  • Στην κληρωτίδα της Α2 ΕΣΚΑ-Η θα μπουν οι 13 εξής ομάδες:
    Ανδραβίδα, Πανωλενειακός Καράτουλα, Κρόνος Πατρών, Κρήνη ’97, Ε.Α. Παραλίας, Ν.Ε. Πατρών, Α.Ε. Αγυιάς, Αστέρια Αχαΐας, Πήγασος Μπεγουλακίου, Αιγέας Γαστούνης, Σκαγιοπούλειο, Νίκη Προαστείου, Προφήτης Ηλίας.

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας