Π.Γ.Σ.: Ντροπιαστική …εκδρομή (4-0) στην Ραφήνα

0
524

Μία από τις πιο εφιαλτικές, αγωνιστικά, ημέρες στην ιστορία του Παναιγιάλειου ήταν η σημερινή στο εκτός έδρας παιχνίδι του στη Ραφήνα κόντρα στην τοπική Θύελλα. Η Αιγιώτικη ομάδα γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 4-0, δεχόμενη μάλιστα όλα τα γκολ στο πρώτο μέρος! Μία ήττα η οποία, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των «ηρωικών μελανόλευκων» φιλάθλων που ακολούθησαν την ομάδα στη Ραφήνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο «στόχαστρό» τους βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης για την κατρακύλα της Αιγιώτικης ομάδας…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…
Ομως, αν θέλουμε να αξιολογήσουμε σωστά την τραγική κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος, πρέπει να πούμε κάποια πράγματα με το όνομά τους. Είναι γεγονός ότι η διοίκηση ανέλαβε το ρίσκο όταν πήρε τα ηνία του συλλόγου το καλοκαίρι, όμως δυστυχώς αποδείχτηκε πολύ λίγη για τον Παναιγιάλειο. Μπορεί να έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να βρει τους απαραίτητους πόρους, όμως για τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα λειτουργίας της ομάδας αποδείχτηκε ακατάλληλη. Κάτι το οποίο είχε αντίκτυπο στην ομάδα και σε συνάρτηση με την αγωνιστική ανικανότητα που υπάρχει, φτάσαμε στο σημείο να οδηγείτε ο Παναιγιάλειος στον …γκρεμό και να τον λυπάται (!) η Θύελλα Ραφήνας.

ΗΤΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ…
Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτική, αφού όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα μέσα σε μισή ώρα. Τα γκολ της επιβλητικής νίκης της Θύελλας Ραφήνας ή της ντροπιαστικής ήττας των «μελανόλευκων» πέτυχαν οι Μπουντάκης (14′, 30′), Μαραθιανός (21′) και Μαργέτης (44′).

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Ντόσκας, Μανδύλης, Φύτρος, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (72′ Λ. Παπαδόπουλος), Μαργέτης (65′ Μαστρογιαννούδης), Μαραθιανός (78′ Καραπάνος), Δημητρίου (83′ Β. Παπαδόπουλος), Μπουντάκης.
Παναιγιάλειος: Μούζος, Γραμματίκας, Μαλλισιόβας, Ξένος (46′ Κουτρόπουλος), Βλάχος (67′ Παπασπηλιόπουλος), Λούγκος (60′ Σκαρτσίλας), Τορεζάνι, Τζανουλίνος, Φουρτάδο, Κούντικ (82′ Σκούτας), Πανάρετος.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης