Π.Γ.Σ.: Απέλπιδα προσπάθεια επιβίωσης στη Βάρδα…

0
303

Μετά την νέα εντός έδρας απώλεια βαθμών, αποτέλεσμα μίας ακόμη κακής αγωνιστικής εικόνας των «μελανόλευκων», το μέλλον του Παναιγιάλειου στην Γ’ Εθνική δείχνει αβέβαιο. Μπορεί βαθμολογικά ο στόχος της σωτηρίας να απέχει μόλις τρεις βαθμούς, ωστόσο αγωνιστικά η ομάδα δεν μπορεί να… πείσει ότι είναι ικανή να αντιστρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πετύχει την υπέρβαση. Ιδιαίτερα μάλιστα σε εκτός έδρας αποστολές κόντρα σε «παραδοσιακές» ομάδες της κατηγορίας, όπως είναι η ερχόμενη κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας τον οποίο και αντιμετωπίζει την Κυριακή (17/2, 15:00).
Οι «πράσινοι» της Ηλείας έχοντας επιδείξει μία αγωνιστική σταθερότητα, έχουν καταφέρει να αναρριχηθούν στο τρίτο «σκαλοπάτι» του βαθμολογικού πίνακα ακολουθώντας τα δύο δεδομένα φαβορί για την άνοδο, σ’ έναν όμιλο που ξεχωρίζει για τη στελέχωσή του αλλά και για το χαμηλό επίπεδό του. Αντίθετα ο Παναιγιάλειος, έχοντας επιδείξει μία σταθερά καθοδική αγωνιστική πορεία έχει βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα, ευελπιστώντας σε κάποιο …θαύμα.
Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το μεσημέρι, με τον Χρήστο Καραπίτσο να έχει στη διάθεσή του τον Ανδρούτσο που αποτελεί την τελευταία χρονικά μεταγραφή της ομάδας και να μην υπολογίζει στα πλάνα του τον τιμωρημένο Κυριακόπουλο και τον Ξένο που θεωρείται πλέον «ξένο σώμα».


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης