Π.Γ.Σ.: Αποδεκατισμένος στη Ρόδο σε αποστολή υψηλού κινδύνου…

0
352

Με αποστολή …ανάγκης αναχώρησε για τη Ρόδο ο Παναιγιάλειος, όπου την Κυριακή (14:15) θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ιάλυσο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η Αιγιώτικη ομάδα, «πληγωμένη» από τις πολλές απουσίες, καλείται να κάνει το καλύτερο δυνατό κόντρα στη  νησιώτικη ομάδα. Η βαθμολογική αλλά και αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων αναμφισβήτητα χρίζει φαβορί τη ροδίτικη ομάδα, ωστόσο οι «μελανόλευκοι» θα προσπαθήσουν πρωτίστως να διαφυλάξουν την αξιοπρέπεια του συλλόγου. Ο Ιάλυσος θέλει να συνεχίσει νικηφόρα ώστε να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας που τον χωρίζει από τον έτερο εκπρόσωπο της Ρόδου (Διαγόρα), πριν τη μεταξύ τους «μονομαχία» την επόμενη αγωνιστική κι από την άλλη ο «ελλιπής»  Παναιγιάλειος που βρίσκεται σε δυσμενή βαθμολογική θέση θέλει να φέρει εις πέρας την αγωνιστική του υποχρέωση με το λιγότερο δυνατό κόστος.

ΜΕ 16ΑΔΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ…
Τα πολλά προβλήματα απουσιών που ταλανίζουν τον Αιγιώτικο σύλλογο αποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι η «μελανόλευκη» αποστολή στελεχώνεται από 16 ποδοσφαιριστές. Κι αυτό διότι νοκ άουτ είναι πέντε ποδοσφαιριστές, δύο ακόμη απέχουν από τις προπονήσεις, ενώ δεν εκδόθηκε το δελτίο του Γάλλου Μπαλντίτ -που απουσιάζει για λίγες ημέρες στην πατρίδα του- λόγω αναμονής της «μπλε» κάρτας του. Συγκεκριμένα εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Φουρτάδο (3 αγωνιστικές), Τορεσάνι (2 αγωνιστικές), Κούντικ και Λούγκος (μία αγωνιστική), ο Κυριακόπουλος που ταλαιπωρείται από ίωση, όπως επίσης και οι Μητρόπουλος, Μάζης που απέχουν από τις προπονήσεις.
Έτσι στη «μελανόλευκη» αποστολή που αναχώρησε χθες το απόγευμα ακτοπλοϊκώς (15 ώρες ταξίδι) για το «σμαραγδένιο» νησί συμμετέχουν οι: Μούζος, Κοντόγεωργας, Γραμματίκας, Αντωνιάδης, Μπακατσέλος, Ξένος, Κόλα, Παπασπηλιόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κουτρόπουλος, Κοτσόκολος, Τζανουλίνος, Πανάρετος, Σκούτας, Αϊντίν και Σπυρόπουλος.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρη Παλούμπης