Ενα πολύ σπουδαίο παιχνίδι -που όμοιό του δεν έχει γίνει στην περιοχή της Αιγιάλειας- διοργανώνουν για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12.00 στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου οι εταιρείες «Affidea» και «Xerox», σε συνεργασία με τον Αστέρα Τέμενης BC και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιάλειας.
Ο αγώνας θα φέρει την ονομασία «All Star Smiles» και τα μέλη της θρυλικής Εθνικής ομάδας μπάσκετ του 2005-2006 θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα του Αστέρα Τέμενης, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά το σπίτι που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην περιοχή του Αιγίου. Σ’ αυτήν την προσπάθεια αγάπης θα συμμετέχουν μεγάλα αστέρια του αθλήματος όπως οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Μιχάλης Κακιούζης, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Δήμος Ντικούδης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Νίκος Χατζηβρέττας, Αντώνης Φώτσης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και Γιάννης Μπουρούσης, ενώ προπονητής της Εθνικής θα είναι ο «Δράκος» Παναγιώτης Γιαννάκης.
Σημειώνεται, ότι η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνεται μόνο με την επίδειξη πρόσκλησης την οποία οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν μέσω της αθλητικής ιστοσελίδας Aigialeiaspor (γραφεία Ζαΐμη 11, πλατεία Αγ. Λαύρας, Αίγιο) από 5-14 Δεκεμβρίου (ώρες 11.00-13.00) και μέχρι εξαντλήσεως. Επίσης, πριν και μετά τη λήξη του αγώνα, όσοι θεατές το επιθυμούν θα μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στους σκοπούς του οργανισμού, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.


Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας