Στο «Φώτης Αραβαντινός» θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Παναιγιάλειος, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για το 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανμοβριακό. Ο σύλλογος του Ριόλου, που θα είναι ουσιαστικά ο «οικοδεσπότης» του παιχνιδιού, δήλωσε το συγκεκριμένο γήπεδο λόγω των εργασιών που γίνονται στο γήπεδο της Αχαϊκής το οποίο και χρησιμοποιούσε ως έδρα. Αυτό σημαίνει ότι η Αιγιώτικη ομάδα έχει την ευκαιρία σε εκτός έδρας αποστολή να αγωνιστεί σε ουδέτερη έδρα και να διεκδικήσει ότι το καλύτερο, σε σχέση βέβαια με την αλλαγή της έδρας. Βέβαια η μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα των «μελανόλευκων» δεν επιτρέπει την ύπαρξη ιδιαίτερης αισιοδοξίας για την κατάκτηση θετικού αποτελέσματος, ωστόσο υπάρχει το δικαίωμα στην ελπίδα. Κι αυτό διότι σε περίπτωση νίκης οι «μελανόλευκοι» ενδέχεται να έχουν τη δυνατότητα να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη «ζώνη» στην οποία βρίσκονται στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
Από την άλλη πλευρά, βέβαια, η ομάδα του Ριόλου αν και νεοφώτιστη δεν πρέπει να θεωρηθεί κάτι το πολύ βατό. Αντίθετα μάλιστα, έχοντας τους ίδιους βαθμούς με τον Παναιγιάλειο, θα διεκδικήσει  κι αυτή το» τρίποντο», το οποίο ενδέχεται να έχει τις ίδιες «ευεργετικές επιπτώσεις» στην προσπάθεια που κάνει για να συνδυάσει με την εξασφάλιση της παραμονής, στην παρθενική της παρουσία στην κατηγορία.

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…
Στο αγωνιστικό μέρος τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Παρασκευόπουλος είναι γνωστά και σημαντικά. Ο Παναιγιάλειος θα παραταχθεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι (15:00) ουσιαστικά μ’ έναν τερματοφύλακα στη σύνθεσή του, παρότι στο ρόστερ είναι κι ο νεαρός αλλά άπειρος Παναγιωτόπουλος, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί και οι συμμετοχή δύο ακόμη ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, πλην των γνωστών τραυματιών Μπίτρα, Ρόρου και Μάζη, εκτός πλάνων είναι ο έτερος και βασικός πορτιέρο Ντούνης ενώ αμφίβολοι είναι οι Κοτσόκολος και Σούλης. Μάλιστα λόγω της βαθμολογικής σοβαρότητας του εν λόγω παιχνιδιού αλλά και της δεδομένης αδυναμίας αξιόλογης αντικατάστασής τους από τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος θα αναγκαστεί να τους περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, με την προσδοκία τα πρώτα θετικά δείγματα αμφοτέρων να επαληθευτούν και λίγο πριν τη σέντρα στο «Φώτης Αραβαντινός».
Ετσι μετά την Σαββιατάτικη χαλαρή προπόνηση ο Χρήστος Παρασκευόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι, στην οποία συμπεριλήφθηκε ως δεύτερος τερματοφύλακας ο Παναγιωτόπουλος και την οποία αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μούζος, Παναγιωτόπουλος, Κυριακόπουλος, Σούλης, Μέρο, Αϊντίν, Κουτρόπουλος, Σκούτας, Τζανουλίνος, Γραμματίκας, Κοτσόκολος, Λούγκος, Καλούδης, Σπυρόπουλος, Μπακατσέλος, Δημητρέλης, Παπασπηλιόπουλος, Κούντικ, Καλόφωνος, Μητρόπουλος και Φουρτάδο.
Τέλος, σημειώνεται ότι η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν αύριο το πρωί (11:00) στο κατάστημα του γενικού αρχηγού της ομάδας Χρήστου Σωτηρόπουλου («Παλαιά Χαυτεία») και μία ώρα αργότερα έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής από το δημοτικό στάδιο Αιγίου με προορισμό το γήπεδο «Φώτης Αραβαντινός».


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης