Μ’ έναν μοναδικό και επιτακτικό στόχο θα ταξιδέψει αύριο Κυριακή (16/12) στην Αμαλιάδα η Αιγιώτικη ομάδα, όπου θα αντιμετωπίσει (15:00) τον τοπικό Αστέρα για την 12η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο στόχος είναι η κατάκτηση του «τρίποντου», το οποίο αναμένεται -εφόσον πραγματοποιηθεί- να λειτουργήσει ευεργετικά ποικιλοτρόπως…
Καταρχήν ο Παναιγιάλειος, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από οκτώ αγωνιστικές, θα πάρει σημαντική βαθμολογική ανάσα που θα του δώσει το δικαίωμα να «απεγκλωβιστεί» από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία λόγω των κακών εμφανίσεών του. Από εκεί και πέρα οι «μελανόλευκοι» θα έχουν καταφέρει να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος – καθώς ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς- και θα μπορούν να κοιτάξουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Παράλληλα, βέβαια, θα έχουν δώσει την απαραίτητη ηθική στήριξη στη διοίκηση για να συνεχίσει το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει και συνάμα θα στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τη συνέχεια στους «μελανόλευκους» φιλάθλους, που είναι γεγονός ότι έχουν γυρίσει την …πλάτη τους στη φετινή προσπάθεια.
Ωστόσο το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουν τον ουραγό της βαθμολογικής κατάταξης του 6ου ομίλου, δεν πρέπει επουδενί να δημιουργήσει αυταπάτες, κυρίως στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναιγιάλειου. Ο Αστέρας μπορεί να μην έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης, όμως το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί και ιδιαίτερα στο …σπίτι του. Μπορεί ο στόχος του συλλόγου της Αμαλιάδας, για παραμονή, να έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από τον αντίπαλό του, το σίγουρο είναι όμως ότι και ο Αστέρας θα διεκδικήσει με πάθος την νίκη προκειμένου να συνεχίσει να έχει δικαίωμα στην ελπίδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 20ΑΔΑ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης στην Αμαλιάδα. Αμέσως μετά την προπόνηση ο Χρήστος Παρασκευόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι, την οποία αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Ντούνης, Μούζος, Παναγιωτόπουλος, Σούλης, Κυριακόπουλος, Μέρο, Αϊντίν, Κουτρόπουλος, Σκούτας, Γραμματίκας, Κοτσόκολος, Λούγκος, Καλούδης, Σπυρόπουλος, Μπακατσέλος, Παπασπηλιόπουλος, Καλόφωνος, Μητρόπουλος, Κούντικ και Φουρτάδο.
Σημειώνεται, ότι η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν το πρωί της Κυριακής (11:00) σε ταβέρνα του Αιγίου, και περίπου μία ώρα αργότερα (11:45) έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής με προορισμό την πόλη της Ηλείας…


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης