Και η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη κόντρα στη «Μαύρη Θύελλα»

0
423

Αρθρο του Γρηγόρη Παλούμπη

Και η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, δυστυχώς, υπολείπεται για τον Παναιγιάλειο. Διότι απλά είναι άδικο να βλέπεις την προσπάθειά σου να μην επιβραβεύεται με το τελικό αποτέλεσμα. Είναι άδικο όταν καταφέρνεις να ανταποκριθείς σε όποια δυσκολία παρουσιάζεται μπροστά σου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και τελικά να μην φεύγεις με διάπλατο χαμόγελο. Είναι ακόμη πιο άδικο να παίρνεις το λιγότερο δυνατό βαθμολογικά επί του πρακτέου και να ξέρεις ότι άξιζες περισσότερο. Ομως δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι γνωστό ότι ποδόσφαιρο και δικαιοσύνη, πολλές φορές είναι αντίθετες λέξεις και δυστυχώς μία από αυτές έλαχε να είναι και την Κυριακή στην Πάτρα, κόντρα στον ισόβαθμο νεοφώτιστο.
Αντικειμενικά, όμως και ίσως μετά από πολύ καιρό, ο Παναιγιάλειος δεν πήρε αυτό που δικαιωματικά άξιζε βάσει της εικόνας του παιχνιδιού αλλά και των δεδομένων που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκειά του. Ουσιαστικά ο αντίπαλος και γηπεδούχος Πανμοβριακός άρπαξε κάτι εκμεταλλευόμενος το …φίνις.
Για τον Παναιγιάλειο η επόμενη μέρα δεν πρέπει να είναι στενάχωρη, αλλά εποικοδομητική. Πρέπει όλοι να δεχτούμε κάτι το οποίο ίσως είναι άγνωστη έννοια για τους περισσότερους από μας. Ο φετινός Παναιγιάλειος δεν είναι ομάδα του ενός αποτελέσματος αλλά και του υψηλού – απαιτητικού στόχου, αλλά της όποιας μικρής ή μεγάλης εξέλιξης. Αν τον στηρίξουμε όλοι κι αν βρεθούν οι απαραίτητοι τρόποι ενίσχυσής του, τότε ποδοσφαιρικά μπορεί να μεγαλώσει κι άλλο ορθολογικά…