Γηπεδικό και τραυματισμοί «ταλαιπωρούν» τον Παναιγιάλειο

0
282

Τα προβλήματα δεν λένε να …εγκαταλείψουν την Αιγιώτικη ομάδα, η οποία εκτός από τις δεδομένες αγωνιστικές της αδυναμίες που καλείται να αντιμετωπίσει, είναι πλέον αναγκασμένη να αντιμετωπίσει την ατυχία που την «καταδιώκει» αλλά και την αδυναμία κάποιων να μεριμνήσουν για τη χρήση του δημοτικού σταδίου, σύμφωνα με τη διοίκηση.
Συγκεκριμένα, σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος προετοιμάζει την ομάδα του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανηλειακό, χωρίς να είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Ντούνη ή εάν ο Παναιγιάλειος θα παραταχθεί με μοναδικό τερματοφύλακα τον νεαρό και άπειρο Παναγιωτόπουλο. Ο βασικός πορτιέρο των «μελανόλευκων» ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα θεραπείας και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί τότε, με απόντα τον τιμωρημένο Μούζο, κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Παναγιωτόπουλος ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση κόντρα στον Πανμοβριακό είχε καλή παρουσία. Oμως πλην του αμφίβολου Ντούνη και του τιμωρημένου Μούζου, εκτός πλάνων θα είναι ο Κοτσόκολος που παραμένει στη λίστα των τραυματιών.
Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το γηπεδικό, οι διοικούντες τον Αιγιώτικο σύλλογο είναι ενοχλημένοι από το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του δημοτικού σταδίου Αιγίου δεν επέτρεψαν να γίνει και το Σάββατο χρήση του γηπέδου. Κι αυτό διότι την ίδια μέρα θα γίνει παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και μία ημέρα μετά ο Παναιγιάλειος θα υποδεχθεί την ομάδα του Πύργου. Μάλιστα, όπως τονίζουν οι παράγοντες, αν και έκαναν γνωστούς τους προβληματισμούς τους για τη διπλή χρήση του γηπέδου στους υπεύθυνους του δήμου, δεν υπήρξε κάποια ανταπόκριση από τη δημοτική αρχή.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης