Αποφάσισαν το …προφανές στον Παναιγιάλειο

0
1015

Το …προφανές αποφάσισαν από κοινού, η διοίκηση και ο προπονητής του Παναιγιάλειου, στη μεταξύ τους συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα με βασικό θέμα την ενίσχυση του ρόστερ. Τα βασικά κενά στην Αιγιώτικη ομάδα είναι γνωστά και πλέον απαιτούνται κινήσεις και όχι λόγια. Αλλωστε και ο Χρήστος Καραπίτσος από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, δεν είχε «μασήσει» τα λόγια του και είχε τονίσει ότι απαιτούνται τουλάχιστον 4-5 μεταγραφές ώστε να μπορέσει ο Παναιγιάλειος να γίνει ανταγωνιστικός. Πλέον η …μπάλα πάει στη διοίκηση, που καλείται να βρει τον τρόπο και να κάνει πράξη την ανάγκη της ομάδας, που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση.
Πληροφορίες, πάντως, θέλουν την Αιγιώτικη ομάδα να έχει ήδη ξεκινήσει τη μεταγραφική της αναζήτηση και να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μ’ έναν – δύο μεταγραφικούς στόχους, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν ξαναφορέσει τη μελανόλευκη φανέλα. Ωστόσο, το ζητούμενο είναι ο Παναιγιάλειος να ενισχυθεί πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος προκειμένου να μπορέσει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στη δύσκολη πρώτη τριάδα παιχνιδιών που θα δώσει κατά σειρά με Παλληνιακό και Διαγόρα (εντός), Ιάλυσο (εκτός).

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ…
Στο μεταξύ, την ήττα (1-0) γνώρισαν οι «μελανόλευκοι» στο σημερινό εκτός έδρας φιλικό κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα, όπου και ο Χρήστος Καραπίτσος είδε αυτά που ήξερε ήδη και είχαν διαπιστωθεί από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά η Αιγιώτικη ομάδα παρουσίασε μία από τα ίδια, αρνητικά, επιβεβαιώνοντας ακόμη περισσότερο την ανάγκη ενίσχυσης της. Πλέον, η επιστροφή των «μελανόλευκων» στο γήπεδο έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή (28/12), αφού θα κάνουν χρήση της Χριστουγεννιάτικης άδειας που τους δόθηκε.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης