Π.Γ.Σ.: Με φιλικό στη Ζήρια …κάλυψε το ρεπό

0
404

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Παναιγιάλειου, απόρροια του προγραμματισμένου ρεπό που έχει στα πλαίσια της ερχόμενης αγωνιστικής (7ης) για τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι «μελανόλευκοι» αντιμετώπισαν, στο γήπεδο της Ζήριας, τον Φοίνικα Ζήριας με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο να έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση και των ποδοσφαιριστών που έχουν λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια.
Στο σημερινό «τεστ» δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Φουρτάδο, Δοξάκης και οι τραυματίες Μπίτρας, Μάζης, Μέρο, Κούντικ και Σούλης, με τους τρεις τελευταίους να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να δηλώσουν «παρόν» στην επόμενη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της Αιγιώτικης ομάδας, την επόμενη Κυριακή στο Μενίδι. Ωστόσο και το σημερινό φιλικό «έκρυβε» έναν ακόμη τραυματισμό, με τον Φίλιππο Ρόρο να είναι αυτή τη φορά ο άτυχος, αφού αποχώρησε -περίπου στο ημίωρο του φιλικού- με τραυματισμό στο γόνατο.
Για την ιστορία οι «μελανόλευκοι» κέρδισαν με 3-2, με τους Σκούτα, Σπυρόπουλο και Καλόφωνο να χρίζονται σκόρερ. Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος ξεκίνησε με τους: Μούζο, Αϊντίν, Δημητρέλη, Κόλα, Παπασπηλιόπουλο, Κουτρόπουλο, Ρόρο, Μπακατσέλο, Καλούδη, Καλόφωνο, Σπυρόπουλο, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι: Παναγιωτόπουλος, Κυριακόπουλος, Τζανουλίνος, Γραμματίκας, Λούγκος, Σκούτας και Ιατρόπουλος.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης