Αστέρας Τέμενης BC: Και επίσημα «αδέλφια» με τον Ιωνικό Νίκαιας…

0
423

Ο Αστέρας Τέμενης BC στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον κορυφαίο πάροχο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, αλλά και την από κοινού αγάπη μας για τον αθλητισμό και το μπάσκετ, πραγματοποίησε την αδελφοποίησή του με τον Ιωνικό Νικαίας Affidea στο ημίχρονο του αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.
Στο γήπεδο του Πλάτωνα βρέθηκε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου τόσο η ομάδα του Αστέρα Τέμενης και η Διοίκηση υπό τον Πρόεδρο της Γεώργιο Χρηστίδη, όσο και οι καταπληκτικές μαζορέτες του Αστέρα Τέμενης υπό την προπονήτρια τους Κατιάνα Λατάνη.
Στο πλαίσιο των βραβεύσεων το μέλος της επιτροπής μπάσκετ του Ιωνικού, κ. Θάνος Πάλλης, παρέδωσε αναμνηστικό στον Πρόεδρο του Αστέρα Τέμενης και αντίστοιχα ο κ. Γεώργιος Χρηστίδης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Πάλλη. Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδος κ. Θανάσης Σκουρτόπουλος ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στο άθλημα.
Ευχόμαστε στο μέλλον η συνεργασία των δύο σωματείων να διευρυνθεί και με άλλες ταυτόχρονες δράσεις που μοναδικό σκοπό έχουν την προαγωγή του αθλητικού πολιτισμού και την προβολή της υγιούς καλαθοσφαίρισης.


Δελτίο Τύπου Αστέρα Τέμενης