Απουσίες και ταξίδι τα «μελανόλευκα» προβλήματα για τη Ρόδο

0
155

Αναγκασμένος να ξεπεράσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών αλλά και εμποδίων είναι ο Παναιγιάλειος, ενόψει της εκτός έδρας αποστολής κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής, το ερχόμενο Σάββατο. Η Αιγιώτικη ομάδα, που θέλει να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων, έχει να αντιμετωπίσει σε αγωνιστικό επίπεδο απουσίες και ερωτηματικά, ενώ καλείται να ανταποκριθεί και στην αποστολή της κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, για την νέα αποστολή της ομάδας του στην Ρόδο, δεν μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα του ούτε λίγο ούτε πολύ πέντε ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τρεις αποτελούν σημαντικές μονάδες. Συγκεκριμένα, πλην των «παλιών» Μπίτρα, Κόλα και του Μάζη (κάταγμα στο σκαφοειδές) που τέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα νόκ άουτ στο παιχνίδι Κυπέλλου, εκτός πλάνων είναι ο επίσης τραυματίας Σούλης και ο τιμωρημένος Μπακατσέλος. Σε ότι αφορά τον Πατρινό αμυντικό, ο οποίος απουσίαζε κι από το παιχνίδι με την Ραφήνα, η ιατρική γνωμάτευση κάνει λόγο για ενοχλήσεις στους κοιλιακούς με χρόνο αποθεραπείας περίπου ένα δεκαήμερο.
Ομως ο Παναιγιάλειος, εκτός από τις απουσίες,  καλείται να ξεπεράσει και την «ταλαιπωρία» που θα αντιμετωπίσει πριν το παιχνίδι. Κι αυτό διότι η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ρόδο την Παρασκευή το απόγευμα, θα φθάσει στο νησί περίπου στις 12.00 και στις 15.30 θα πρέπει να αγωνιστεί κόντρα στον Φοίβο. Μάλιστα η «ταλαιπωρία» των «μελανόλευκων» δεν σταματάει εκεί, διότι ελλείψει ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας την ίδια μέρα θα παραμείνει στη Ρόδο και θα αναχωρήσει την επομένη το απόγευμα. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει μίση ώρα αργότερα, από τα υπόλοιπα της αγωνιστικής, μετά από σχετικό αίτημα του Παναιγιάλειου προκειμένου να εξασφαλίσει λίγο περισσότερο ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές του.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΟΥΖΟΣ…
Τον τερματοφύλακα που έψαχνε η Αιγιώτικη ομάδα τον βρήκε στο πρόσωπο ενός πρώην. Πρόκειται για τον Δημήτρη Μούζο ο οποίος επιστρέφει στον Παναιγιάλειο μετά από έξι χρόνια  και ουσιαστικά αντικαθιστά τον νεαρό Νίκο Τσαβαρή που αποχώρησε από τον Αιγιώτικο σύλλογο.