Φλόγα Ροδιάς: Πρώτη αγωνιστική …γεύση και δύο αποχωρήσεις

0
400

Αναφορικά με την προετοιμασία, χθες η ομάδα συμπλήρωσε την πρώτη της εβδομάδα, ωστόσο ο Μίλτος Καρατζάς πήρε μία πρώτη …γεύση για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών στο φιλικό που έδωσε την Κυριακή (9/9) απέναντι στον Αχιλλέα Καμαρών. Σ’ ένα παιχνίδι όπου χρησιμοποιήθηκαν όλοι διαθέσιμοι παίκτες, ακόμη και οι μικρότερης ηλικίας, η Φλόγα ηττήθηκε στο τέλος με 4-3, σκοράροντας με τους Κλοντιάν, Τζιαντομένικο και Κατσαούνη. Ενώ, από την άλλη πλευρά, για τον Αχιλλέα τρία γκολ πέτυχε ο Χάρης Μαρής και ένα ο Παρασκευόπουλος.
Σκοπός του κ. Καρατζά είναι να δοθούν πολλά φιλικά εν μέσω της προετοιμασίας και γι αυτό έχουν προγραμματιστεί ήδη πέντε για τις επόμενες δύο εβδομάδες, με τον Αστέρα Τέμενης, τον Απόλλωνα Αιγίου, τον Αχιλλέα Καμαρών, την Δόξα Ελαιώνα και τα Καλάβρυτα.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΛΑΪΝΤΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δύο ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν αποτελούν παρελθόν από το δυναμικό της Φλόγας Ροδιάς. Πρόκειται για τον 20χρονο επιθετικό Κλάιντι Μπάσα που θα συνεχίσει στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου (Α’ Ε.Π.Σ. Κορινθίας) και για τον 21χρονο αμυντικό Στάθη Ιατρόπουλο που συμφώνησε με τον Αχιλλέα Καμαρών (Γ’ Ε.Π.Σ. Αχαΐας).


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας