«Κένταυρος»: Μετάλλια και καλές θέσεις στην Πάτρα

0
193

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις ο Αθλητικός Σκοπευτικός Ομιλος Αιγιάλειας «Κένταυρος» και αυτή τη φορά απέσπασε θετικά αποτελέσματα, καλές θέσεις και μετάλλια. Συγκεκριμένα ο Αιγιώτικος σύλλογος συμμετείχε στον αγώνα σκοποβολής που διοργάνωσε ο Σκοπευτικός Αθλητικός Σύλλογος Πατρών (Σ.Α.Σ.Π.), ο οποίος περιελάμβανε έξι γρήγορα αλλά τεχνικά στάδια.
Ηταν μία πολύ καλή προετοιμασία για τον Πανελλήνιο αγώνα σκοποβολής IPSC που θα γίνει στην Κρήτη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Από τους οκτώ σκοπευτές του «Κένταυρου» που συμμετείχαν στον αγώνα, την 3η θέση στην κατηγορία STANDARD Senior πήρε ο Γεώργιος Γιαννακόπουλος, την 2η θέση στην κατηγορία STANDARD Ladies πήρε η Μαρία Φράγκου και την 3η θέση στην κατηγορία CLASSIC πήρε ο Σταύρος Σταυρίδης.

Τρεις αθλητές του «Κένταυρου» στον Πανελλήνιο στην Κρήτη
Στον πανελλήνιο αγώνα που θα διεξαχθεί στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 240 σκοπευτές από Ελλάδα και εξωτερικό. Ο «Κένταυρος» θα είναι εκεί με τρεις αθλητές του συλλόγου, τους Παπαχριστόπουλο Βασίλη, Φράγκο Δημήτρη και Φράγκου Μαρία, οι οποίοι βρίσκονται σε ρυθμό προετοιμασίας προκειμένου να έχουν μια αξιοπρεπή παρουσία στο δύσκολο αγώνα της Κρήτης με 18 απαιτητικά στάδια.


Πηγή: aigialeia24.gr