Π.Γ.Σ.: Τεστ …εκμάθησης και μεταγραφική αναμονή

0
11

Στο στάδιο της αποφόρτισης έχουν μπει οι «μελανόλευκοι» ολοκληρώνοντας -ουσιαστικά- το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, το οποίο περιελάμβανε καθημερινά διπλές προπονήσεις. Από χθες το πρόγραμμα περιλαμβάνει μονές προπονήσεις, με το Χρήστο Παρασκευόπουλο και τους παίκτες του να έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, όπου δεδομένα και χρειάζονται πολύ δουλειά.
Ωστόσο αύριο Σάββατο (17:30) ο Παναιγιάλειος έχει προγραμματίσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στην Θύελλα Αιγίου. Ενα τεστ σίγουρα με μικρότερο βαθμό δυσκολίας -σε σύγκριση με τον Διαγόρα- ικανό όμως να δώσει τη δυνατότητα στο «μελανόλευκο» τεχνικό, να βγάλει τα δικά του απαραίτητα και χρήσιμα συμπεράσματα, αναφορικά με το κατά πόσο οι παίκτες του έχουν κατανοήσει το αγωνιστικό πλάνο που θέλει να ακολουθούν. Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Αΐντίν, Μπίτρας και Παναγιωτόπουλος.
Από εκεί και πέρα η μεταγραφική προσπάθεια συνεχίζεται, με την Αιγιώτικη ομάδα να είναι πολύ κοντά στην επίτευξη μίας πολλά υποσχόμενης μεταγραφής. Πρόκειται για τον Φουρτάδο με τον οποίο έγινε χθες το βράδυ μία πρώτη συζήτηση, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι κοντά οι δύο πλευρές και σήμερα αναμένεται να επέλθει συμφωνία. Σε περίπτωση που επέλθει ο «γάμος» με τον έμπειρο φορ, τότε ο Παναιγιάλειος θα είχε βγει εις διπλούν κερδισμένος. Κι αυτό διότι αφενός θα έχει αποκτήσει μία ικανή λύση στη θέση του φουνταριστού κι αφετέρου θα έχει φανεί στην πράξη ότι η διοίκηση κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας. Σε μία περίοδο μάλιστα όπου η μεταγραφική περίοδο και των ανέργων ποδοσφαιριστών, για τις επαγγελματικές κατηγορίες, ολοκληρώθηκε σήμερα και όσοι ποδοσφαιριστές δεν βρήκαν «στέγη», πιθανότατα θα είναι πιο λογικοί στις απαιτήσεις τους…


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης