Π.Γ.Σ.: Επιστολή διαμαρτυρίας στην Ε.Π.Ο. για τους ομίλους

0
37

Για την ερχόμενη Πέμπτη -εκτός νέου συγκλονιστικού απροόπτου- θα πραγματοποιηθεί ο καταρτισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής. Με αφορμή πάντως τις διαρκείς …φήμες για τον διαχωρισμό (όχι με απόλυτα γεωγραφικά κριτήρια) ο Παναιγιάλειος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Βαγγέλη Γραμμένο.

Αναλυτικά η επιστολή του Παναιγιάλειου:
Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, πιστεύουμε πως θα σταματήσετε τα μέλη της Επιτροπής πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που προσπαθούν εξυπηρετώντας μικροσυμφέροντα ομάδων των Ενώσεών τους, να δημιουργήσουν αυτό το «τερατούργημα», δηλαδή τον 5ο Ομιλο της νέας αγωνιστικής περιόδου (2018-2019) με το «πάντρεμα» των ομάδων από τα Δωδεκάνησα με εκείνες από την Αχαΐα και την Ηλεία.
Σας ενημερώνουμε πως αυτό το ενδεχόμενο βρίσκει κάθετα αντίθετες όλες τις ομάδες της περιοχής μας, καθώς θα σημειωθεί σημαντικότατη αύξηση των εξόδων μας (σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς θα «αγγίξουν» τις 50.000 ευρώ), τα οποία και αδυνατούμε να καλύψουμε. Όπως είναι φυσικό και ευκολονόητο, θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προασπίσουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας.
Σημ: Με την εν λόγω επιστολή διαμαρτυρίας ταυτίζονται απόλυτα και οι διοικήσεις των ομάδων Αχαΐας και Ηλείας, ήτοι των Διαγόρα Βραχνεΐκων, Πανμοβριακού, Πανηλειακού, Αστέρα Αμαλιάδας, Νίκη Τραγανού και ΠΑΟ Βάρδας.


Συντάκτης: Γρηγόρης Παλούμπης