Π.Γ.Σ.: Ανακοίνωσε τη δημιουργία Τμημάτων Υποδομής

0
179

Ο Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει τη δημιουργία Τμημάτων Υποδομής (Ακαδημίες) για παιδιά ηλικίας 8-15 ετών, τα οποία θα ξεκινήσουν από φέτος τις δραστηριότητές τους.
Η δημιουργία Τμημάτων Υποδομής αποτελεί για τη νέα διοίκηση τον θεμέλιο λίθο, πάνω στον οποίο θα χτιστεί το μέλλον της «Μαύρης Θύελλας», καθώς άπαντες γνωρίζουμε πως δεν μπορεί να υφίσταται ένας αθλητικός σύλλογος χωρίς πλάνο για το αύριο!
Ο Π.Γ.Σ. ξεκινά μία προσπάθεια ενδυνάμωσης σε όλα τα επίπεδα με στόχο την καθιέρωση στις μεγάλες κατηγορίες. Ένας βασικός τομέας αυτής της ενδυνάμωσης είναι και η δημιουργία δυνατών αγωνιστικών Τμημάτων Υποδομής, που (γιατί όχι;) στο άμεσο μέλλον θα φέρουν στην πρώτη ομάδα νέους αθλητές οι οποίοι θα προέρχονται από τα «σπλάχνα» του Αιγιώτικου ποδοσφαίρου.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη στελέχωση με ανθρώπους που θα έχουν την τεχνογνωσία και την όρεξη να καλλιεργήσουν και να αναδείξουν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που υπάρχει στον τόπο μας. Έτσι, επικεφαλής τού προπονητικού team θα είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, ένας άνθρωπος που εδώ και χρόνια συνεργάζεται με το σύλλογό μας ως προπονητής της Ομάδας Παίδων (Κ15) και που φέτος θα οδηγήσει τον Παναιγιάλειο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Τάκη Βαγενά (τηλ. 6972721216) και Μιχάλη Μπέσκο (τηλ. 6973856555) προκειμένου να δηλώνουν συμμετοχή στα υπό σύσταση Τμήματα Υποδομής τα οποία θα στελεχωθούν από παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2003 μέχρι και το 2010.


Ανακοίνωση Παναιγιαλείου