Ο Παναιγιάλειος που άρεσε και η δεδομένη ανάγκη ενίσχυσης

0
30

Το ρόστερ του Παναιγιάλειου στελεχώνεται με βασικότατο και πρωταρχικό κριτήριο το οικονομικό. Με αυτό το δεδομένο είναι αναπόφευκτο να μην υπάρχουν πολλές λύσεις και εμπειρία, ενώ φυσιολογικά υπάρχουν και χτυπητές αδυναμίες. Βάσει όλων των παραπάνω η αγωνιστική εικόνα της Αιγιώτικης ομάδας, στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα από τον Αγιο Βασίλειο, ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.
Οι «μελανόλευκοι» ήταν κυρίαρχοι στην αναμέτρηση, έδειξαν δείγματα της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Χρήστου Παρασκευόπουλου, ενώ έγιναν και φυσιολογικά ατομικά λάθη στην αμυντική λειτουργία αλλά και στη μετάβαση τους στην επίθεση.
Σε γενικές γραμμές, ο Παναιγιάλειος, ικανοποίησε. Κανείς, βέβαια, δεν πρέπει ούτε να ονειροβατεί, ούτε να φαντάζεται πράγματα τα οποία είναι αδύνατο να συμβούν, ούτε να αποθεώνει για την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο φιλικό. Χρειάζεται πολύ δουλειά, επιμονή και υπομονή ενόψει της συνέχειας, κάτι που γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον κάθε έναν ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, ο οποίος δουλεύει καθημερινά με αυτούς τους ποδοσφαιριστές.
Το βέβαιο είναι, επίσης, ότι με δεδομένη την έλλειψη της απαιτούμενης εμπειρίας-ποιότητας και το γεγονός ότι δεν είναι δυνατόν να αποκτηθούν αρκετοί παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά, λόγω της οικονομικής στενότητας, η βοήθεια όλων είναι επιτακτική για να αποκτηθούν δύο-τρεις καλές περιπτώσεις στον …άξονα. Οι «παλαιστές» χρειάζονται από μία προσωπικότητα σε κάθε γραμμή που θα ταιριάζει στη «μελανόλευκη» φιλοσοφία και θα μπορούν να ηγηθούν στις γραμμές που αγωνίζονται. Και αυτό επιβάλλει …πλάτη από όλους.

ΥΓ: Κάποιοι στην ΕΠΟ θέλουν να το παίξουν… σεφ και να «μαγειρέψουν» αυτό που επιθυμούν καταργώντας τη λογική και τη νομιμότητα, εξυπηρετώντας ιδία συμφέροντα. Λοιπόν για όσους έχουν επιλεκτική μνήμη το άρθρο 16 του καταστατικού είναι ξεκάθαρο για τα γεωγραφικά κριτήρια. «Οι όμιλοι του πρωταθλήματος θα συγκροτηθούν με γεωγραφικά κριτήρια όπου αυτό είναι εφικτό. Αν ο αριθμός των ομάδων μιας Ένωσης είναι μεγαλύτερος από τέσσερις αυτές θα κατανεμηθούν, εάν απαιτείται, είτε με δική τους επιθυμία, είτε με κλήρωση, σε περισσότερους του ενός ομίλους». Περισσότερες εξηγήσεις δεν χρειάζονται…