«Μοντάρονται» ενόψει Πρωταθλήματος Θύελλα Αιγίου και Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας

0
194

Δύο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αχαΐας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019 και οι ομάδες κορυφώνουν την προετοιμασία τους έχοντας στο πρόγραμμα τους αρκετά φιλικά παιχνίδια. Στο πλαίσιο αυτό κινούνται και οι δύο εκπρόσωποι της Αιγιάλειας, η Θύελλα Αιγίου και η Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας, που θέλουν να φανούν ανταγωνιστικές στο νέο πρωτάθλημα.
Η Θύελλα Αιγίου, με τον Κυριάκο Αθανασίου στην τεχνική ηγεσία, έχει δώσει μέχρι στιγμής 6 δυνατά φιλικά, στα οποία μετράει 1 νίκη (2-1 τη Νίκη Προαστείου), 1 ισοπαλία (1-1 με τη Θύελλα Πατρών) και 4 ήττες (2-1 από τη Νίκη Προαστείου, 7-0 από τον Ομηρο Νεοχωρίου, 4-2 από την Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας και 4-1 από τον Πανμοβριακό Ριόλου).
Η Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας, με τον Φώτη Φοή στην άκρη του πάγκου της, έχει δώσει έως τώρα 5 φιλικά με ομάδες της Α’ Κατηγορίας, έχοντας 4 νίκες (4-1 την Θύελλα Πατρών, 4-2 την Θύελλα Αιγίου, 1-0 τον Αετό Πατρών, 4-1 το Ζαβλάνι) και 1 ήττα (0-1 από το Πάτραι).
Τα επόμενα προγραμματισμένα «τεστ» για τις ομάδες της Αιγιάλειας, είναι την Κυριακή (9/9) για τη Θύελλα Αιγίου που θα υποδεχθεί την Α.Ε. Καλαβρύτων και την Τετάρτη (12/9) γι την Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας που θα φιλοξενηθεί από την Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας