Κεραυνός Αιγίου: Παρουσιάστηκε ο αθλητής Αγγελος Φίλας

0
34

Τις επίσημες παρουσιάσεις αθλητών, που έχουν ήδη υπογράψει και συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας, συνέχισε σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου. Συγκεκριμένα, στον χορηγό της ομάδας κ. Αγγελο Σταματόπουλο (ιδιοκτήτη καταστήματος Ζωοτροφών & Γενικού Εμπορίου, στην οδό Κορίνθου 112) παρουσιάστηκε ο Αγγελος Φίλας.
Ο νέος καλαθοσφαιριστής του Κεραυνού είναι γεννημένος στις 13 Μαρτίου 1999, έχει ύψος 1,87 μ. και αγωνίζεται στη θέση του γκαρντ. Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Προφήτη Ηλία στον Πειραιά και ακολούθως πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό όπου αγωνίστηκε μέχρι την εφηβική ομάδα. Και την περσινή σεζόν κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές στα Εθνική Πρωταθλήματα με τον Εθνικό Πειραιά στην Α2. Σημειώνεται, ότι στη μεταγραφή του παίκτη στάθηκε αρωγός ο χορηγός της ομάδας κ. Σταματόπουλος, τον οποίο η διοίκηση του Κεραυνού και προσωπικά ο πρόεδρος Γιώργος Λάγαρης τον ευχαρίστησαν και του ευχήθηκαν καλές δουλειές.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι Γιώργος Λάγαρης (πρόεδρος), Δημήτρης Καμπέρης (γεν. γραμματέας), Αγγελος Φίλας, Αγγελος Σταματόπουλος (χορηγός) και Σπύρος Μουρίκης (μέλος Δ.Σ.).


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας