Κεραυνός Αιγίου: Δυνατά «τεστ» στο τουρνουά του Γλαύκου

0
190

Για τη συμμετοχή του στο «2ο τουρνουά Χρ. Κάνιστρας-Γ. Καραβούλιας», που διοργανώνει ο Γλαύκος το προσεχές Σαββατοκύριακο, ετοιμάζεται ο Κεραυνός. Στο τουρνουά εκτός του οικοδεσπότη Γλαύκου, θα συμμετέχουν δύο ακόμη ομάδες της Γ’ Εθνικής, η Δόξα Λευκάδας και το Ληξούρι.
Ο τεχνικός της Αιγιώτικης ομάδας Θανάσης Λιόνας θα έχει την ευκαιρία να δει τους αθλητές τους σε δύο δυνατά παιχνίδια και παράλληλα να βγάλει τα απαραίτητα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Πάντως, δεδομένη θεωρείται η ενίσχυση της ομάδας, τουλάχιστον μ’ έναν παίκτη στη θέση «4-5» και μέχρι το τέλος του μήνα πιθανότατα να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 
22/9, 17.00: Κεραυνός Αιγίου-Δόξα Λευκάδας
22/9, 19.00: Γλαύκος-Ληξούρι
23/9, 17.00: Μικρός τελικός
23/9, 19.00: Μεγάλος τελικός
23/9, 21.00: Απονομές και βραβεύσεις

ΦΙΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Την Τετάρτη (19/9) ο Κεραυνός έδωσε το δεύτερο φιλικό του στην Πάτρα, αυτή τη φορά απέναντι στην Παναχαϊκή. Στο ματς αυτό, που δεν κρατήθηκε σκορ, η ομάδα του Αιγίου παρουσίασε γενικά καλό πρόσωπο στην επίθεση, αλλά όχι και στην άμυνα. Και πάλι βγήκε το συμπέρασμα ότι χρειάζεται δουλειά και χρόνος για να φτάσει η ομάδα σ’ ένα ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο, πάντα για τα δεδομένα της δύσκολης Γ’ Εθνικής.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας