Θ. Λιόνας: «Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, συνεχίζουμε τη δουλειά…»

0
186

Μετά την ολοκλήρωση του διήμερου τουρνουά που διοργάνωσε ο Γλαύκος και συμμετείχε ο Κεραυνός, χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και σήμερα επέστρεψαν δυναμικά στις προπονήσεις.
Από την πλευρά του ο τεχνικός της Αιγιωτών Θανάσης Λιόνας, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την εικόνα της ομάδας στο τουρνουά αλλά και για τη συνέχεια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος,  δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Aigialeiaspor»:
«Είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σ’ ένα δυνατό τουρνουά με καλές ομάδες και να δούμε την αγωνιστική μας συμπεριφορά. Γενικά είχαμε και καλές και άσχημες στιγμές στον τρόπο παιχνιδιού μας, όμως μου άρεσε η μαχητικότητα των παιδιών. Θέλω να πω ότι έχω εμπιστοσύνη σε όλους και τους ευχαριστώ για την προσπάθεια που κάνουν, ο καθένας ξεχωριστά, για να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Εχουμε ακόμα μπροστά μας είκοσι ημέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και συνεχίζουμε την δουλειά με καθημερινές προπονήσεις. Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και η ομάδα όσο περνάει ο καιρός θα παρουσιάζεται καλύτερη».


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας