Θύελλα Αιγίου: Τζιτζιφάκος, Παπαδόπουλος και επιστροφή των αφών Παξιμάδη!

0
93

Τέσσερις νέες μεταγραφές ανακοίνωσε το τελευταίο διήμερο η διοίκηση της Θύελλας Αιγίου, με την σημαντικότερη να ακούει στο όνομα του έμπειρου Αιγιώτη αμυντικού Τάκη Παπαδόπουλου (φωτό)!
Η προσπάθεια της Αιγιώτικης ομάδας να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στο ερχόμενο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας είναι δεδομένη -κι αυτό φαίνεται από τις κινήσεις της- καθώς μετά τους Παναγιώτη Μητρόπουλο και Φώτη Κεφαλωνίτη σειρά πήραν οι ανακοινώσεις χρονικά των Θανάση Τζιτζιφάκου (μέσος από τους Νέους Παναιγιαλείου), Γιάννη & Αντώνη Παξιμάδη (αμυντικοί από τον Α.Ο. Διακοπτού) και Τάκη Παπαδόπουλου (αμυντικός από την Αχαϊκή).

ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΑΙ
Η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου την Τετάρτη (12/9) έπαιξε φιλικό απέναντι στη δυνατή ομάδα του Α.Π.Σ. Πάτραι, με την οποία ήρθε ισόπαλη με σκορ 3-3. Ηταν ένα ακόμη «τεστ» όπου βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για την Αιγιώτικη ομάδα, για την οποία σκόραρε δύο φορές ο Παύλος Λιάτος και μία ο Παναγιώτης Μητρόπουλος.
Θύελλα Αιγίου: Ψυχράμης, Γκοτσόπουλος, Πλατυκώστας, Σωτηρόπουλος, Αθανασίου, Μαραγκός, Σπηλιωτόπουλος, Λιάτος, Π. Μητρόπουλος, Αρβανίτης, Κεφαλωνίτης.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ασημακόπουλος, Ραμπούζια, Φιλιππάτος, Τζιτζιφάκος, Μανέτας, Μάλλιος.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας