Ηφαιστος/Αχιλλέας: Σε αναζήτηση ομάδας για φιλικό

0
30

Σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι βρίσκεται το τεχνικό τιμ του Ηφαιστου/Αχιλλέα, καθώς το Σαββατοκύριακο που πέρασε -λόγω έλλειψης ομάδας- δόθηκε τελικά ρεπό στους παίκτες. Από εκεί και πέρα η προετοιμασία συνεχίζεται από σήμερα κανονικά, με τον προπονητή Γιάννη Δούσκα να προσπαθεί να «δέσει» παλιούς και νέους παίκτες.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ Α1 ΕΣΚΑ-Η
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της Ένωσης (Γεροκωστοπούλου 42 – 3ος όροφος, Πάτρα.) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 και να περιλαμβάνουν τα στοιχεία που προβλέπονται από τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ. και την Γενική Προκήρυξη της ΕΣΚΑ-Η.
Με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχή, κάθε σωματείο υποχρεούται να προσκομίσει παραχωρητήριο χρήσης διεξαγωγής των αγώνων του γυμναστηρίου που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα του, καθώς και την άδεια λειτουργίας του γυμναστηρίου που θα έχει εκδοθεί από τα αρμόδια όργανα. Επίσης, πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλει πρόσφατο ακριβές αντίγραφο του καταστατικού του εφόσον δεν το κατέθεσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου του εφόσον διαθέτει, την σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του και την ηλεκτρονική του διεύθυνση (email).


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας