Ηφαιστος/Αχιλλέας: Ανάμεικτα συναισθήματα στα φιλικά του διημέρου

0
30

Φιλικά σημαντικών συμπερασμάτων ήταν αυτά που έδωσε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα ο Ηφαιστος/Αχιλλέας, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την έναρξη της νέας Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Η Αιγιώτικη ομάδα το Σάββατο αντιμετώπισε στο «Three Action» τον Αίολο Αγυιάς και σε γενικές γραμμές είχε ικανοποιητική παρουσία, κυρίως όμως στο δεύτερο ημίχρονο. Το τελικό σκορ ήταν 74-68 υπέρ του Αίολου, σ’ ένα ματς όπου ο τεχνικός Γιάννης Δούσκας δεν είχε στη διάθεσή του τους Φώντα Ντούρο και Νίκο Ζίζηλα.
Στο δεύτερο φιλικό, που έγινε την Κυριακή απέναντι στην Ε.Α. Πατρών, ο Ηφαιστος/Αχιλλέας δεν παρουσίασε ανάλογη εικόνα σε κανένα σημείο του αγώνα. Τα σημάδια κούρασης, αλλά και νευρικότητας ήταν εμφανείς στοιχεία και η ομάδα ηττήθηκε με 58-56 μετά από τέσσερα δεκάλεπτα. Στο ματς αυτό απουσίαζαν οι Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Πολύδερας και Νίκος Ζίζηλας.
Από εκεί και πέρα σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και από αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ενώ για την Τετάρτη (19/9) πιθανότατα να προγραμματιστεί φιλικό με τους Νέους του Εσπερου Α.Ο.Π.Α.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας