Α’ Κατηγορία: Κεραυνός Αγ. Βασιλείου-Θύελλα Αιγίου 0-0

0
189

Σ’ ένα μέτριο -κατά γενική ομολογία- παιχνίδι, που έγινε στο γήπεδο «Θόδωρος Χρυσανθόπουλος», ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου και η Θύελλα Αιγίου έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας για τη σεζόν 2018-2019. Και ίσως η μεταξύ τους ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αφού αφενός οι αξιόλογες φάσεις που καταγράφθηκαν ήταν μετρημένες στα …δάχτυλα τους ενός χεριού και αφετέρου είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας από τους δύο προπονητές δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του. Πάντως το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι και τόσο ο Κεραυνός Αγ. Βασίλειο, όσο και η Θύελλα Αιγίου είναι δύο ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στη φετινή «κούρσα» της Α’ Κατηγορίας.
Αγωνιστικά οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με την Θύελλα Αιγίου να είναι αναποτελεσματική στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, κυρίως με τους Παναγιώτη Μητρόπουλο και Κώστα Αρβανίτη. Από την άλλη πλευρά, ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου φάνηκε αγχωμένος και προσπάθησε να απειλή κυρίως με στημένες φάσεις και σπουδαιότερη την κεφαλιά του Λαζανά που εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ των Αιγιωτών Βαγγέλης Ασημακόπουλος.

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου: (Κ. Τσιπιανίτης), Χάχαλης, Ασημακόπουλος, Μπιρής (63’ Τσάτο), Καραχάλιος, Φραγκουλάκης, Ζαφειρόπουλος (85’ Νικολόπουλος), Σπαθής (80’ Μπουρνάκας), Κασιώνης, Παπαχριστόπουλος (66’ Μπαμπαλιούτας), Λαζανάς, Καραχανίδης.
Θύελλα Αιγίου: (Κ. Αθανασίου), Ασημακόπουλος, Μανέτας (85’ Α. Παξιμάδης), Λαλαής, Σωτηρόπουλος, Ραμπούζια, Παπαδόπουλος, Μ. Μητρόπουλος (74’ Ι. Παξιμάδης), Λιάτος, Π. Μητρόπουλος (88’ Κεφαλωνίτης), Τζιτζιφάκος, Αρβανίτης.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας