Α’ Κατηγορία: Αύριο γίνονται γνωστοί οι όμιλοι…

0
17

Στην αυριανή προγραμματισμένη συνεδρίαση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι όμιλοι (δύο των δώδεκα ομάδων) για νέο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, όπως επίσης και η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης.
Στον 2ο όμιλο θα συμμετέχουν οι δύο εκπρόσωποι της Αιγιάλειας, Θύελλα Αιγίου και Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας. Μαζί τους θα είναι σίγουρα (με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια) η Αναγέννηση Ψαθοπύργου, η Α.Ε. Δρεπάνου, ο Αετός Πατρών, η Νίκη Προαστείου, ο Δαβουρλής ’92, ο Κεραυνός Αγ. Βασιλείου, το Ζαβλάνι και ο Πανιώνιος/Αχιλλέας. Ενώ για τις θέσεις που υπολείπονται, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να καλύψουν οι ομάδες του Α.Π.Σ. Πάτραι και του Αρη Πατρών.
Από εκεί και πέρα, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, στον 1ο όμιλο θα συμμετέχουν η Αχαϊκή, ο Εθνικός Σαγεΐκων, ο Τριταιϊκός, ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων, η Θύελλα Πατρών, η Δόξα Παραλίας, ο Πήγασος Μπεγουλακίου, ο Ατρόμητος Πατρών, η Αναγέννηση Πατρών, ο Δίας Σαραβαλίου, η Α.Ε. Πάτρα 2005 και η Δόξα Χαλανδρίτσας (που πήρε την θέση του Α.Ο. Διακοπτού).


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας