Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας: Φιλικά «ντόρτια» στην Ακράτα…

0
167

Μία ακόμη φιλική νίκη -σ’ ένα από τα τελευταία του «τεστ» ενόψει της πρεμιέρας της Α’ Κατηγορίας- πέτυχε η Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας, επικρατώντας με σκορ 4-1 της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας. Το παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (12/9) στο γήπεδο της Ακράτας και το «συγκρότημα» του Φώτη Φοή, αν και δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, άνοιξε το σκορ στο 19’ με τον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Μαρή. Το 0-1 ήταν και σκορ ημιχρόνου, καθώς από τη μία η νευρικότητα της Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας και από την άλλη οι χαμένες ευκαιρίες της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας (με κορυφαία το δοκάρι του Αγγελου Πρέζα) δεν άλλαξαν τα δεδομένα.
Στην επανάληψη πάντως, η ομάδα της Δυτικής Αιγιάλειας σημείωσε τρία γκολ στο πρώτο τέταρτο, με «δράστες» τους Ηλία Λαλιώτη, Θανάση Τέρπο και Κώστα Παπαδημητρακόπουλο. Από το 70’ και μετά ο ρυθμός έπεσε -με τις δύο ομάδες να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές- και το 1-4 διατηρήθηκε.

Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας: Λεπενιώτης, Παππάς, Β. Νακελλάρης, Α. Μάρκου, Ζίζηλας, Απ. Νακελλάρης, Παναγόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Ροβήλος, Αγγ. Πρέζας, Παράνομος.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Παναγιωτόπουλος, Διαμαντόπουλος, Τσούρας, Αλέφαντος, Μανωλόπουλος, Λέσι, Δημ. Πρέζας, Πιχλίνσκι, Σαρμάς, Πλιατσικούρας.
Α.Ε. Φοίνικα Ζήριας: Μπούνιας, Ψυχογιάννης, Χαραλάμπους, Ρουμελιώτης, Ασημακόπουλος, Μαυρομμάτης, Τριανταφύλλου, Τέρπος, Παπαδημητρακόπουλος, Μαρής, Τσέντζος.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βαρελάς, Νγκέλα, Ντολάνι, Μπουλούμπασης, Κανάγιας, Λαλιώτης, Σημάτης, Γεωργακόπουλος, Φιλιππάτος, Μανώλης.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας