Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας: Ιστορική πρώτη (φιλική) νίκη…

0
44

Το πρώτο της παιχνίδι -έστω και σε φιλικό επίπεδο- έπειτα από την συνένωσή της έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) η Αθλητική Ενωση Αιγείρας/Ακράτας, επικρατώντας με σκορ 2-1 του Αστέρα Δερβενίου (ομάδα Α’ Κορινθίας).
Το παιχνίδι ήταν ιστορικής σημασίας για την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας, καθώς οι προσπάθειες ετών για μία δυνατή ομάδα όπου θα αγωνίζονται παίκτες από την περιοχή έγινε πράξη. Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως στο γήπεδο της Ακράτας για το φιλικό βρέθηκαν περίπου 150 φίλαθλοι, οι οποίοι δείχνουν να έχουν αγκαλιάσει ήδη τη νέα προσπάθεια.
Στο αγωνιστικό κομμάτι η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, με τον Αλέκο Σπυρόπουλο στον πάγκο της, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία ανά διαστήματα και σίγουρα έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, καθώς «τρέχει» μόλις ένα δεκαήμερο προετοιμασίας. Και τα δύο τέρματα για την ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας σημείωσε ο επιθετικός Γιάννης Παράνομος, ενώ ενδιάμεσα (για την καλοδουλεμένη ομάδα του Αστέρα Δερβενίου με προπονητή τον Γιάννη Παλαιολογόπουλο) είχε προσωρινά ισοφαρίσει ο Βασίλης Εξαρχος.
Η αρχική σύνθεση της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας: Λεπενιώτης, Παππάς, Β. Νακελλάρης, Ζίζηλας, Τσούρας, Ψαρράκος, Απ. Νακελλάρης, Παράνομος, Ροβήλος, Παναγόπουλος, Γκρέμπι.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Π. Διαμαντόπουλος, Μανωλόπουλος, Πλιατσικούρας, Α. Μάρκου, Σακελλαρόπουλος, Σαρμάς, Χρ. Αλέφαντος, Δ. Πρέζας.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας