Ανδρέας Μπεκρής: «Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας…»

0
51

Την παρουσίαση του αθλητή Ανδρέα Μπεκρή έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/9) διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου στο ουζερί του Κωνσταντίνου Ραμπαβίλα στη Μητροπόλεως 85.
Ο Μπεκρής είναι γεννημένος στις 22 Απριλίου 1994, έχει ύψος 1,90 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2». Με καταγωγή από την Αμαλιάδα έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Κόροιβο, με τον οποίο μάλιστα την τελευταία διετία αγωνίστηκε και στην Α1 καταγράφοντας 22 συμμετοχές. Στο μεσοδιάστημα (2012-2016) φόρεσε τη φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνή στη Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία, ενώ παράλληλα σπούδαζε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ανδρέας Μπεκρής είπε στο «Aigialeiaspor»:
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου από την πρώτη στιγμή. Σίγουρα το έργο μας είναι δύσκολο και χρειάζεται πολλή και διαρκής δουλειά για να δέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σαν ομάδα και να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, καθώς υπάρχουν δυνατές ομάδες και πολλά καλά ονόματα αθλητών. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ομως, μαζί μας στη νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα θέλουμε και τον κόσμο του Αιγίου, που δίνει σημαντική ώθηση…».

  • Στη φωτό από αριστερά οι Γιάννης Κατσιμπίρης (μέλος ΔΣ), Κώστας Ραμπαβίλας (χορηγός, Ανδρέας Μπεκρής και Γιώργος Λάγαρης (πρόεδρος)…

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας