Ακράτα BC: Συμπεράσματα στο Ναύπλιο και νέα φιλικά «τεστ»

0
36

Στο παρκέ επέστρεψαν σήμερα, έπειτα από το διήμερο ρεπό που έλαβαν από το τεχνικό επιτελείο, οι παίκτες της Ακράτας που διανύουν αισίως την τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας τους.
Μάλιστα, την Παρασκευή (7/9) προηγήθηκε ένα ακόμα δυνατό «τεστ», αυτή τη φορά στο Ναύπλιο, απέναντι στον Οίακα που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική και στο οποίο η Ακράτα δεν παρουσίασε καλή εικόνα. Πέρα από το γεγονός της ήττας, με σκορ 81-51, η ομάδα της Ανατολικής Αιγιάλειας υπέπεσε σε πολλά λάθη και έδειξε σημάδια κόπωσης. Από εκεί και πέρα, γι αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί δύο ακόμα εκτός έδρας φιλικά, την Τετάρτη (12/9) με την Παναχαϊκή και την Παρασκευή (14/9) με τον Χαρίλαο Τρικούπη.

 

ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟ
Ο αθλητής της Ακράτας Γιάννης Θανόπουλος και η αγαπημένη του Ιωάννα Αυγερινού, το Σάββατο (8/9) στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Λαμπίρι, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και ακολούθως βάπτισαν και την κόρη τους Παναγιώτα. Τη διπλή χαρά τους μοιράστηκαν με αρκετούς φίλους τους (και από τον χώρο του αθλητισμού) και φυσικά τους ανθρώπους της ομάδας μπάσκετ της Ακράτας.
Μάλιστα, σημειώνεται πως κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο παιδικός φίλος και συμπαίκτης του Γιάννη Θανόπουλου στην Ακράτα Γιάννης Σίνης.


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας