Αβυθος 2017: “Κάθε πέρυσι και καλύτερα…”

0
186

Για ανεπάρκεια της διοίκησης του Νομικού Προσώπου στην οργάνωση των γηπέδων της δυτικής Αιγιάλειας και για διακρίσεις σωματείων κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Αβύθου 2017…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε για ακόμη μια χρονιά την ανεπάρκεια της διοίκησης του ΝΠΔΔ Αιγιαλείας στο να οργανώσει και να διευθετήσει όλα τα θέματα που κάθε χρόνο μας δημιουργούν μικρά ή μεγάλα προβλήματα στα γήπεδα της Δυτικής Αιγιαλείας. Υπήρχαν προβλήματα και με τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά η φετινή χρονιά δεν έχει προηγούμενο και επειδή διαβάζουμε στα Μ.Μ.Ε. για την άμεση ανταπόκριση σε άλλα σωματεία, μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν γίνονται διακρίσεις μεταξύ των σωματείων με κριτήρια τις φιλικές σχέσεις διότι η διοίκηση του δικού μας σωματείου προσπαθεί είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικώς να έρθει σε επαφή και να ενημερώσει ή να ζητήσει κάτι όσον αφορά τα γήπεδα και δεν μπορεί να τα καταφέρει.
Η ανεπάρκεια του ΝΠΔΔ θα φανεί τις επόμενες ημέρες με το “μπάχαλο” που θα ακολουθήσει στα γήπεδα της δυτικής Αιγιαλείας, όταν θα έχουν ξεκινήσει όλες οι ομάδες προετοιμασία και ενώ έχουμε μείον δύο γήπεδα λόγω εργασιών τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες της σεζόν (Καμάρες, Ζήρια). Εχουμε φτάσει αρχές Σεπτεμβρίου και δεν υπάρχει κανένα πλάνο διαχείρισης και εάν υπάρχει δεν το γνωρίζουμε. Τέλος, η διαχείριση των γηπέδων ανήκει στον Δήμο αλλά για εμάς παίζει ρόλο η εντοπιότητα στο τι θα πάρει το κάθε σωματείο ανά γήπεδο, συνεπώς στο γήπεδο της Αβύθου παρακαλούμε οι απαιτήσεις να είναι ρεαλιστικές και μετρημένες από όλους!!!
Υ.Γ.: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον φύλακα του γηπέδου της Αβύθου Τίμο Χυτήρη καθώς είναι ο μόνος υπάλληλος του ΝΠΔΔ που ανταποκρίνεται στα τηλεφωνήματα μας και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό με βάση τις λιγοστές παροχές που του δίνονται.


Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας