Το «ευχαριστώ» του Δημήτρη Κατωπόδη στην Ακράτα

0
175

Κύριος εντός και εκτός αγωνιστικών ορίων, επαγγελματίας σε αυτό που κάνει και τρομερός χαρακτήρας… Ο λόγος για τον Δημήτρη Κατωπόδη που αποχώρησε μετά από μία διετία από την Ακράτα, ωστόσο θα παραμείνει κάτοικος Αιγιάλειας αφού τη νέα περίοδο θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η με την φανέλα του Ηφαιστου/Αχιλλέα.
Ο Λευκαδίτης μπασκετμπολίστας εκτιμώντας τη συνεργασία του με την Ακράτα, μέσω της προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ομάδας και τους φιλάθλους. Συγκεκριμένα, στη δημοσίευσή του αναφέρει:
«Ενα κεφάλαιο 2 χρόνων στην ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Ακράτας έκλεισε για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και μέσω της τεχνολογίας (αν και ξέρετε δεν είμαι φαν) τους ανθρώπους της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν αυτά τα 2 χρόνια, όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα και φυσικά τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι με την αγάπη και την αποδοχή τους με έκαναν να νιώσω την ομάδα και τη περιοχή σπίτι μου. Να είστε σίγουροι ότι έδινα ό,τι είχα για να φεύγετε υπερήφανοι κάθε Κυριακή από το γήπεδο… Εύχομαι ο Α.Ο. Ακράτας να συνεχίσει όλο και ψηλότερα! Προσεχώς Ηφαιστος/Αχιλλέας Αιγιάλειας… Και τα καλύτερα έρχονται!!!».


Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας