Π.Γ.Σ.: Επανεκκίνηση και συμμετοχή στην Γ’ Εθνική

0
69

Αμεση ήταν η κινητοποίηση της νέας διοίκησης του Παναιγιάλειου, αναφορικά με τις διαδικαστικές υποχρεώσεις, σε ότι έπρεπε να γίνει προκειμένου να κατατεθεί δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο πρόεδρος του Αιγιώτικου συλλόγου βρέθηκε το πρωί στην Αθήνα, έτρεξε τις διαδικασίες και έφερε εις πέρας τον πρώτο στόχο της νέας διοίκησης. Ετσι το έναυσμα της επανεκκίνησης που έπρεπε να γίνει στον Παναιγιάλειο, δόθηκε με τη δήλωση συμμετοχής και πλέον άπαντες καλούνται να …σηκώσουν μανίκια για να γίνει σωστός και σοβαρός προγραμματισμός, ο οποίος παράλληλα θα είναι και εφικτός για το «μελανόλευκο βαλάντιο». Και όταν λέμε «άπαντες» δεν εννοούμε βέβαια μόνο τους διοικούντες, διότι είναι γεγονός ότι η νέα προσπάθεια έχει αρχίσει να βρίσκει απήχηση σε φιλάθλους εκτός διοίκησης που βλέπουν ότι γίνεται μία αμιγώς Αιγιώτικη προσπάθεια, η οποία χρίζει της απαραίτητης και της εφικτής βοήθειας.
Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό σκέλος από σήμερα το απόγευμα την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας έχει ο Χρήστος Παρασκευόπουλος που καλείται να κάνει πολλά πράγματα σε λίγο χρονικό διάστημα. Αρχικά πρέπει να αξιολογήσει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το υπάρχον υλικό και παράλληλα -σε συνεργασία με τη διοίκηση- να γίνει ότι είναι εφικτό για την ενίσχυση της ομάδας όπου κριθεί πιο απαραίτητο. Σε ότι αφορά τους συνεργάτες του, ο Γιάννης Μπαλτιμάς θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ «ορφανή» παραμένει ακόμα η θέση του γυμναστή και γίνεται προσπάθεια για να καλυφθεί με την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Τέλος, το πρόγραμμα έχει για αύριο Τρίτη πρωινή προπόνηση και επιστροφή στο γήπεδο το απόγευμα της Πέμπτης, με τους «μελανόλευκους» να παίρνουν διήμερο ρεπό λόγω της γιορτής της Παναγίας.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης