«Παναιγιάλεια συμμαχία» για την επόμενη μέρα στον Αιγιώτικο σύλλογο

0
52

Νέα τάξη πραγμάτων, διοικητικού αλλά και προπονητικού χαρακτήρα, στον Παναιγιάλειο ισχύει από σήμερα στον Αιγιώτικο σύλλογο. Συγκεκριμένα στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, στα γραφεία του συλλόγου, αποφασίσθηκε να αναδειχθεί νέα διοίκηση η οποία αρχικά θα δηλώσει τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κι από ‘κει και πέρα θα προσπαθήσει να την «τρέξει» με πρωταρχικό στόχο να έχει μία αξιοπρεπή αγωνιστική παρουσία την νέα αγωνιστική περίοδο. Η εξέλιξη αυτή κρίθηκε απαραίτητη να γίνει, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, λόγω της αδυναμίας της εκλεγμένης από την προηγούμενη γενική συνέλευση διοίκησης να έρθει σε σώμα και να αναλάβει τα ηνία του Παναιγιάλειου.
Η νέα διοίκηση που προέκυψε θα απαρτίζεται αμιγώς από Αιγιώτες παράγοντες και ο τρόπος λειτουργίας της θα στηρίζεται σ’ ένα εφάπαξ χρηματικό ποσό που θα καταβάλουν μηνιαίως εκτός από τα μέλη της διοίκησης και κάποιοι ακόμη εξωδιοικητικοί, οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν στο νέο εγχείρημα. Ομως, επειδή τα χρήματα που έχουν δεσμευτεί ότι θα καταβάλουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν φαίνεται να επαρκούν για την αξιοπρεπή λειτουργία του συλλόγου, οι διοικούντες θα προσπαθήσουν να διευρύνουν ακόμη περισσότερο την «Παναιγιάλεια συμμαχία» με επαφές που θα έχουν στο άμεσο μέλλον με ανθρώπους-επιχειρηματίες που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν …χέρι βοηθείας, είτε μέσω οικονομικής ενίσχυσης, είτε μέσω χορηγίας. Ωστόσο πρώτο μέλημα των διοικούντων είναι να γίνει η απαραίτητη γραφειοκρατική διαδικασία, προκειμένου να μπορέσει ο Παναιγιάλειος να δηλώσει μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας (13/8, 15.00) συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ
Μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης γενικής συνέλευσης, οι παράγοντες που πήραν το «πράσινο φως» να διοικήσουν το σύλλογο, ήρθαν σε σώμα και ξεκίνησαν τις διαδικασίες για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα στο νέο Δ.Σ. συμμετέχουν οι: Δημήτρης Μπαλαφούτης (πρόεδρος), Νίκος Κυριαζόπουλος (αντιπρόεδρος), Μιχάλης Μπέσκος (γενικός γραμματέας και υπεύθυνος τύπου), Κώστας Κολοκυθάς (ταμίας), Χρήστος Σωτηρόπουλος (γενικός αρχηγός), Κώστας Δεληγιάννης (έφορος υλικού), Πάνος Κουτρόπουλος και Χρήστος Τσίρος (μέλη), ενώ αναπληρωματικά μέλη είναι οι: Τάκης Βαγενάς και Παρασκευάς Σουβατζόγλου.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
Η πρώτη απόφαση που πάρθηκε από την νέα διοίκηση αναφορικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, είχε να κάνει με τον προπονητή που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας. Νέος «τιμονιέρης» του Παναιγιάλειου θα είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, ο οποίος άμεσα αναλαμβάνει καθήκοντα ξεκινώντας από την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που έχουν ξεκινήσει προετοιμασία κι από κει πέρα ανάλογα με το μπάτζετ θα κάνει τις όποιες προτάσεις κρίνει απαραίτητες για μία αξιοπρεπή στελέχωση του «μελανόλευκου» ρόστερ.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης