Κοινή ανακοίνωση διαμαρτυρίας τεσσάρων Ε.Π.Σ. προς την Ε.Π.Ο.

0
31

Την αντίδρασή τους, για την αλλαγή στον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, κοινοποίησαν μέσω κοινής ανακοίνωσης διαμαρτυρίας στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου και Μεσσηνίας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση διαμαρτυρίας:
Ενόψει της αυριανής κατάρτισης των Ομίλων της Γ’ Εθνικής, που καλείται να επικυρώσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως και η Εκτελεστική Επιτροπή, σας κοινοποιούμε ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε ούτε να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί όμιλος ο οποίος θα ενώνει τα Δωδεκάνησα με το Νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο.
Κάτι τέτοιο εμποδίζει τις ομάδες μας να είναι βιώσιμες και όπως οι ίδιες μας ανακοίνωσαν δεν πρόκειται να συμμετάσχουν εφόσον τα έξοδά τους αυξάνονται κατακόρυφα! Επίσης, τα γεωγραφικά κριτήρια καταστρατηγούνται χωρίς να μπορούμε να αντιληφθούμε τον λόγο ή την οποιαδήποτε σκοπιμότητα. Κατανοούμε τις όποιες δυσκολίες αλλά να φθάσουμε να δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα από όσα προσπαθούμε να λύσουμε, κλονίζει την προσπάθειά μας για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της ισονομίας που δικαιωματικά μας ανήκει.
Θα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να έχουμε ενώσει τέσσερις διαφορετικές περιφέρειες της χώρας μας σε μία!!!
Αξιότιμε κύριε πρόεδρε της ΕΠΟ – Εκτελεστική Επιτροπή και Επιτροπή της Γ’ Εθνικής, παρακαλούμε να μας αφουγκραστείτε. Είναι για το καλό όλων μας!!!


Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας