Κλειδώνουν …τον «άσσο» στον Παναιγιάλειο

0
224

Η στενή οικονομική πολιτική, που είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει η Αιγιώτικη ομάδα για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής, την αναγκάζει να κινηθεί μεταγραφικά με συγκεκριμένα δεδομένα. Οι «μελανόλευκοι», οι οποίοι φαίνεται να προσανατολίζονται στην ολοκλήρωση ικανών για την κατηγορία μεταγραφικών κινήσεων κυρίως στον …άξονα, αναζητούν ποδοσφαιριστές ικανούς και συγχρόνως προσιτούς για το «μελανόλευκο βαλάντιο». Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης «πολιτικής», σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναιγιάλειος είναι πολύ κοντά στην επισημοποίηση της πρώτης του μεταγραφής. Πρόκειται για τον «πορτιέρο» Παναγιώτη Ντούνη, ο οποίος μέχρι στις αρχές Ιουνίου ήταν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ο 21χρονος τερματοφύλακας φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση και εκτός απροόπτου αύριο αναμένεται στο Αίγιο για να «κλείσει» οριστικά η μεταγραφή του.
Από εκεί και πέρα οι μεταγραφικές αναζητήσεις των «μελανόλευκων» συνεχίζονται και μέσω δανεισμού. Η Αιγιώτικη διοίκηση φέρετε να έχει χτυπήσει την …πόρτα ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών για να εξασφαλίσει το δανεισμό ποδοσφαιριστών σε θέσεις που «πονάει» και με προσιτό κοστολόγιο. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τους διοικούντες να είναι επίσης σε προχωρημένες συζητήσεις με έξι ακόμα ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν άμεσα τον Παναιγιάλειο και πληρούν τις προϋποθέσεις απόκτησής τους…

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΥΝΗΣ
Ο Παναγιώτης Ντούνης είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου 1997, έχει ύψος 1.86 μ. και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Το 2013 πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ (Γ’ Εθνική) από την ομάδα Νέων. Το καλοκαίρι του 2016 ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και δόθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο στην Καλλιθέα, για να επιστρέψει πέρυσι στο ρόστερ της ΑΕΚ. Επίσης, σημειώνεται, ότι ο Ντούνης από το 2014 είναι τακτικό μέλος της Εθνικής Νέων.


Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης