Κεραυνός Αιγίου: Συμφώνησε με τον Γιώργο Ράπτη

0
22

Εξαργυρώνοντας τις δύο εξαιρετικές χρονιές που πραγματοποίησε με την φανέλα του Ηφαιστου/Αχιλλέα στα Πρωταθλήματα της Α1 και Α2 ΕΣΚΑ-Η, ο Γιώργος Ράπτης συμφώνησε με τον Κεραυνό Αιγίου και δηλώνει έτοιμος για το μεγάλο άλμα στην μπασκετική του πορεία.
Ο 22χρονος (γεν. στις 20/6/1996) αθλητής αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ και είναι ο πιο βελτιωμένος αγωνιστικά παίκτης στην Αιγιάλεια την τελευταία τριετία. Μπασκετικά ξεκίνησε από τον Αχιλλέα Καμαρών, για να ακολουθήσουν ο Ηφαιστος/Αχιλλέας και ο Ολυμπιακός Αιγίου. Ενώ τα τελευταία δύο χρόνια (2016-2018) που επέστρεψε στον Ηφαιστο/Αχιλλέα, εκτός από το οργανωτικό κομμάτι, βοήθησε σημαντικά και στο σκοράρισμα. Ετσι, σε σύνολο 54 αγώνων σημείωσε 561 πόντους (236 πόντοι σε 26 ματς στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και 325 πόντοι σε 28 ματς στην Α2 ΕΣΚΑ-Η).
Ο Ράπτης, μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Κεραυνό Αιγίου, μιλώντας στο «Aigialeiaspor» δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Κεραυνό. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να αγωνίζεσαι στη πιο ιστορική ομάδα της πόλης. Για έμενα είναι μεγάλη ευκαιρία και αποτελεί τεράστιο κίνητρο να αγωνιστώ στη φετινή Γ’ Εθνική που έχει τόσο μεγάλα ονόματα. Από εκεί και πέρα, θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα και ελπίζω μέσα από τη σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά, με υγεία».


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας