Κεραυνός Αιγίου: Νέος πρόεδρος ο Λάγαρης, όλο το Δ.Σ.

0
180

Ο Α.Γ.Σ. Κεραυνός Αιγίου ανακοινώνει ότι συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή της ιστορικής ομάδας καλαθοσφαίρισης της πόλης μας, με την εξής σύνθεση:
Πρόεδρος: Γιώργος Λάγαρης
 Αντιπρόεδρος: Φάνης Καπετσώνης
 Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Καμπέρης
 Μέλη: Γιαννόπουλος Γιώργος, Μαμάσης Σωτήρης, Δογάνης Μιχάλης, Σπύρος Μουρίκης, Κατσίνης Άκης, Αγγελόπουλος Ηρακλής, Καραγιάννης Νίκος, Κατσιμπίρης Γιάννης, Ρόζος Τάσος, Χριστοδουλόπουλος Ηλίας.

Η νέα Διοίκηση όπως εμφανώς γίνεται αντιληπτό αποτελείται από παλιούς και έμπειρους ανθρώπους της ομάδας γνωστούς για την αγάπη τους στο άθλημα και το Σύλλογο στην πόλη μας, πλαισιωμένοι από νέους ανθρώπους αποδεκτούς στην τοπική κοινωνία, με όρεξη να  βοηθήσουν και να σταθούν δίπλα στην ομάδα.
Με αυτή τη σύνθεση το Δ.Σ. του Κεραυνού Αιγίου θα συνεχίσει την ιστορική διαδρομή που ξεκίνησε πριν σχεδόν σαράντα χρόνια, με μοναδικές επιτυχίες κάνοντας την ομάδα γνωστή σε όλη την μπασκετική επικράτεια με συμμετοχές επί δεκαετίες στα Εθνικά πρωταθλήματα, και αποκορύφωμα αυτής της μοναδικής πορείας την συμμετοχή στην Α2 Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης την περίοδο 2008-2009.
Και επειδή για την πρόοδο και την εξέλιξη στην ζωή αλλά βεβαίως και στον αθλητισμό, βασικοί παράγοντες για την πορεία στο μέλλον, είναι η μνήμη και η αναγνώριση, θέλουμε σε αυτό το σημείο να αναφερθούμε και να ευχαριστήσουμε δύο ανθρώπους που δώσανε την ψυχή τους για το Σύλλογο και χωρίς αυτούς δεν θα είχε γίνει τίποτα από αυτά για τα οποία είμαστε περήφανοι σήμερα.
Ο ένας, γνωστός για το ήθος του, επιχειρηματίας της πόλης μας είναι ο Κος Γιώργος Ρόζος, ο άνθρωπος που έβγαλε την ομάδα από τα Τοπικά Πρωταθλήματα και την οδήγησε στις Εθνικές Κατηγορίες, σηματοδοτώντας τη πορεία της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.
Ο δεύτερος, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τον Κεραυνό, ο άνθρωπος που ηγήθηκε της ομάδας επί σχεδόν μία εικοσαετία και κατάφερε ξεπερνώντας κάθε προσδοκία να παίξουμε στην Α2 Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης την περίοδο 2008-2009. Φυσικά αναφερόμαστε στον Κο Χάρη Μπόγδανο γνωστό σε όλους για την αγάπη του και την προσφορά του στον Σύλλογο.
Η νέα Διοίκηση ευχαριστεί για άλλη μία φορά του δύο προαναφερθέντες πρώην Προέδρους του Συλλόγου και τους δίνουμε ραντεβού στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου να χειροκροτήσουμε την καινούργια προσπάθεια που ξεκινάμε.
Καταλήγοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Αιγιώτες φιλάθλους για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και να τους καλέσουμε να σταθούνε δίπλα μας στη νέα αυτή προσπάθεια που ξεκινάμε με μεράκι, ελπίδες και πολλά όνειρα για τον υγιή αθλητισμό και την πόλη.


Ανακοίνωση Κεραυνού Αιγίου