Θύελλα Αιγίου: Φιλική ήττα (2-1) από τη Νίκη Προαστείου

0
205

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι έδωσε η Θύελλα Αιγίου το Σάββατο (11/8) στο Προάστειο απέναντι στην τοπική Νίκη. Το «συγκρότημα» του Κυριάκου Αθανασίου ηττήθηκε με σκορ 2-1, ωστόσο κατά διαστήματα έδειξε καλά στοιχεία και συνεργασίες. Βέβαια, έχοντας διανύσει μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας και μη έχοντας ακόμη ολοκληρώσει το ρόστερ της, η Θύελλα Αιγίου έχει πολλά πράγματα να διορθώσει ακόμα τα οποία όμως μέσα από την συστηματική και σκληρή δουλειά θα επιτευχθούν σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό.
Οσο αναφορά το αγωνιστικό μέρος του φιλικού, η Αιγιώτικη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 11’ με τον Γιώργο Φιλιππάτο, ενώ η Νίκη Προαστείου έφθασε στην ολική ανατροπή χάρη στα τέρματα των Φούντου στο 46’ και Καμινιώτη στο 72’.
Η αρχική σύνθεση της Θύελλας Αιγίου: Ασημακόπουλος, Σκιαδάς, Πλατυκώστας, Μαραγκός, Μανέτας, Γιαννόπουλος, Λιάτος, Φιλιππάτος, Σπηλιωτόπουλος, Μητρόπουλος, Διαμαντόπουλος.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ψυχράμης, Αθανασίου, Αρβανίτης, Μάλλιος, Κεφαλλονίτης, Αγγελόπουλος.

  • Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για την Θύελλα Αιγίου είναι την Κυριακή 19 Αυγούστου, εκτός έδρας με την Θύελλα Πατρών.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας